Termékcsoportok

Esküvői virágdekoráció selyemvirágból, örökvirág díszek

Kész selyemvirág asztaldíszek, virágkarika, virágfal, virágkapu esküvőre.

A selyemvirágok minőségének jelentős fejlődése magával hozta az utóbbi időszak egyik legdinamikusabban fejlődő ágát a dekorációkban. Míg korábban még sokan elzárkóztak a selyemvirágtól, és kizárólag az élő virágot favorizálták, ez mára nagyot változott, nagyon kedveltek lettek az örökvirág dekorációk. Sok indokot fel lehet sorolni, ami alkalmazásuk mellett szól. Az első talán a élethű minőség, ami ma már a megtévesztésig hasonló az élővel.

Fontos tényezők továbbá a praktikum és az ár. Gondoljunk csak bele, hogy míg az élővirág mindösszesen egyszer használható, egy jó ízléssel megalkotott selyemvirág dísz, megfelelően kezelve tulajdonképpen örök életű. A felhasználásra kerülő anyagok jellemzően nem kényesek, nem kell őket hűteni, és kiválasztásuk alkalmával biztosak lehetünk benne, hogy pontosan az adott minőségben fog megjelenni az esküvő dekorációjában. Az ár általában jelentősen kedvezőbb, így esetleg lehetőséget, további keretet biztosítva egy-egy látványosabb virágállvány, váza hozzá választásához.

Vannak bizonyos dekorációs elemek, amiket tulajdonképpen épp a minőség és költséghatékonyság okán, szinte kizárólag örökvirágból ajánlott készíteni. Kifejezetten ilyen például a virágfal. A virágfal akkor igazán látványos, ha sok, a bőség és határtalanság látszatát keltő virágfejet tartalmaz. Fontos az elrendezés, a színekkel való játék, hogy a kompozíció izgalmas legyen. A virágfal sokszor, mint fotófal kerül felhasználásra. A fotófalnak sok egyéb formája is létezik, vannak visszafogottabb eleganciát kereső megoldások is, és itt is szerepük van a kész virágdekorációs elemeknek.

A ceremónia helyszínén nagyon látványos lehet 2db, vagy több nagyobb, 50-60 cm átmérőjű selyemvirág karika, amiket átfedéssel is lehet és érdemes is használni. Aki a geometrikus stílussal szimpatizál jobban, ott választhatóak a hexagon virágdekorációs elemek is. Ilyenek nagy színválasztékban, és kedvező áron természetesen nálunk is elérhetőek. Ugyanezek az elemek a főasztal mögötti dekorációban is felhasználhatóak, akár több, a méretükben is eltérő elem választásával. Az elrendezésnek már tényleg csak a képzelet szab határ.

 

A vendégasztalok díszeinél is népszerűek a selyemvirág csokrok és selyemvirág gömbök. A boldogság kapuk dekorációja nagyon szépen megvalósítható az élethű selyemvirág panelek választásával. Folyamatosan bővülő kínálatunkról érdeklődjön nyugodtan telefonon, állunk rendelkezésére a hét minden napján.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2021 Decorcity. Minden jog fenntartva!