top of page

Termékcsoportok

Székszoknya és masni bérlés esküvőre

országosan vezető árakon és színválasztékban!

masni színválaszték
Meghívó

A székszoknya dekoráció valamilyen formája manapság elengedhetetlen kelléke a legtöbb esküvői dekorációnak, de igen látványos kiegészítője lehet céges és egyéb rendezvényeknek is. Egységes képet teremt, nagy felületen dekorál, ezzel meghatározva a dekorációt. Közel 90 féle szatén masniból választhatnak megrendelőink, melyeket itt tekintheti meg:

Cégünknél 3 fajta alaptípusból választhat: univerzális széklepel típusú, spandex székhuzat, szabott székszoknya, melyeket alább részletezünk.

A feltüntetett bérleti áraink tartalmazzák a székszoknyák használatot követő tisztítását és vasalását is, valamint frissen mosott, vasalt állapotban adjuk át azokat.

A székszoknya megkötőkhöz passzoló asztalfutók szintén bérelhetők 200ft/m áron.

catering textil ikon.jpg

A székszoknya dekoráció valamilyen formálya a legtöbb esküvői stílusba jól beilleszthető, sajátkezűleg is könnyen elkészíthető dekoráció.

 

Személyes átvétel esetén megmutatjuk a székszoknyák helyes felhelyezését, csomagban történő szállítás esetén pedig útmutatóink segítenek a helyes használatban.  

A legtöbb hazánkban használatos széktípuson jól használhatók székszoknyáink, persze a biztonság kedvéért egyeztetjük a dekorálni kívánt szék típusát.

Fontos tudnivaló: A spandex és a szabott típusú székszoknyák esetén mindenképp tanácsos megpróbálni azokat vagy legalábbis valamilyen formában meggyőződni a használhatóságukról.

székszoknya masni
lepel székszoknya
spandex székhuzat

Story:

Az ötlet, hogy valamiféle kitüntetett formát öltsenek a vendégsereg ülő alkalmatosságai, valahol a nyugaton fogant. Nyilván nem pusztán csak esztétikai szempontok alapján. Mint minden a divat –trend és dekoráció világában, természetszerű igénnyel bír a folyamatos megújulás, formálódás, az eddig megszokottak újra gondolása terén. Szükséges valami mozgás, ami képes fenntartani magát a piacot, és nem mellékes szerencsés hozadéka ennek a folyamatnak a végfelhasználók számára újra csak izgalmasabb, frissebb érzetű lehetőségek tárháza. Érdekes végig tekinteni a székszoknyadekorációk változásait is az elmúlt évtizedben.

 

Leginkább klasszikusnak tekinthető típus, melyet elsőként alkalmaztak az úgynevezett lepel fazonú székszoknya, mely gyakorlatilag egy lepedő forma, a megfelelő méretre vágva, lockolva vagy szegve, egyik oldalán lekerekítve, vagy akár teljesen kerekre szabva. Sokféle anyagból készülhet, de a leginkább megszokottak a napszövet, ill. egyéb műszálas strapabíró anyagok. Ezt a típust gombostűvel rögzítjük a széken, illetve maga a megkötő(masni) használata ad még némi további tartást. Mostanra már klasszikusnak mondható, szép esésű „esküvős” típus.

 

Talán ezzel a típussal egy időben jelent meg, főként hotelekben a fixre szabott kialakítású, igen elegáns megjelenésű székhuzatok, melyeket az éttermek, és szemfülesebb vendéglátóhelyek hamarosan átvettek.

Ezt követően, részben a modernebb dekorációs stílus igényeként, illetve a keleti gyártópiac találékonyságának köszönhetően berobbant a spandex típusú, elasztikus, sztreccs anyagú székhuzat, mely a székhuzatok mellet a könyöklőhuzatok, asztalhuzatok és sörpadhuzatok formályában teljesedett ki.

 

A jelenben járva megfigyelhető egyfajta kettőség. Rengeteg helyen indokolt a székszoknyák használata, és mondhatjuk, hogy aranykorát éli ez a dekorációs forma. Ugyanakkor megjelent egyfajta egyszerűsítő, magára széktípusra koncentráló dekorációs mód is az esküvők terén.

 

Az amerikai, chiavari, ill. egyéb thonet típusú székek önmagukban is igen dekoratívak, és ünnepélyes hangulatot varázsolnak. Használatuknál újfajta székdekorációs lehetőségek is látótérbe kerülnek. Egy-egy szimpla megkötő használata, leomoló stílusú megkötőkkel dekorált székek képezik a jelenlegi trend élvonalát a székdekorációk terén. Jelenleg viszonylag ritka, hiszen a helyszínek részéről egy jóval jelentősebb befektetést igénylő dekorációról beszélünk. Viszont jó bérleti lehetőségek vannak az esküvői székek terén, melyeket számításba véve, már elérhető közelségbe, „megfizethető” kategóriába kerülnek lassacskán az ilyen megoldások is.

bottom of page