top of page

Esküvői meghívó

Egyedi, luxus és klasszikusan elegáns meghívók egy helyen

TERMÉKCSOPORTOK

Meghívási szándékunkat kifejezvén rokonaink, barátaink felé, hagyományos és egyben hivatalos módja az esküvői meghívó átadása vagy küldése.

Egyben lehetőséget ad informálni az esküvőre hivatalos násznépet a legfontosabb tudnivalókkal, helyszínekkel és menetrenddel kapcsolatban. A meghívó szövegét, formáját illetően érdemes törekednünk arra, hogy jól átlátható, ízléses elrendezésű, minden fontos alap információt tartalmazó, könnyen olvasható legyen. Stílusában rengetegféle megoldás, nyomdai módszer, papírfajta közül választhatunk. A meghívó szövege, nyelvezete legjobb, ha az ifjú pár stílusát tükrözi, ha úgy tetszik, ránk ismerhetnek benne. Használhatunk klasszikus, komoly, vagy a mostanában igen kedvelt vicces esküvői meghívó szövegeket is.

Bensőséges hangulatot érhetünk el egy-egy jól megválasztott, illő esküvői idézetet használva, amelyet a magunkénak érzünk.

catering textil ikon.jpg

Amennyiben egyedi meghívóban gondolkodunk, úgy viszont érdemes lehet szakemberre bíznunk annak elkészítését, aki képes egységet teremteni az általunk megadott információk, és elképzelés alapján, így valóban egyedi, elegáns, esetleg luxus esküvői meghívót készítve a számunkra.

Csapatunk az egyedileg tervezett meghívók készítése mellett a már korábban említett valóban megfizethető, és szintén általunk tervezett meghívókat is készít. Ezzel kapcsolatban fontos tudnivaló, hogy a standard stílusú meghívók, ültetőkártyák és egyéb papírtermékek is egyedileg készültek, melyek könnyen személyre szabhatók. Itt igyekszünk a legkedveltebb stílusokban kínálni standard meghívókat és papírtermékeket, így modern, vintage, greenery, romantikus, csipkés vagy éppen kék színvilágúakat.

masni színválaszték
Meghívó

A meghívók terén is léteznek olcsó, de legalábbis valóban megfizethető megoldások amellett, hogy természetesen némi türelemmel és a megfelelő mennyiségű rászánt energiával magunk is elkészíthetjük házilag esküvői meghívónkat. A házilagos, saját kezű megoldások nagyon kedveltek a vintage, illetve a rusztikus stílusú meghívók esetén. Hacsak nem egy gépi munkát igénylő csipkés vagy lézervágott megoldásban gondolkodunk, úgy ezek nagyon szépen kivitelehetők.

bottom of page