top of page

TERMÉKCSOPORTOK

Chiavari szék bérlés

Esküvői, amerikai szék kölcsönzés párnával korrekt árakon

masni színválaszték
Meghívó
catering textil ikon.jpg

Az esküvői és egyéb elegáns rendezvények dekorációjában az utóbbi évtizedben hazánkban is nagy teret hódító széktípusok, melyek önmagukban is nagyon dekoratívak. Világszerte talán a legkedveltebb széktípus a chiavari az esküvői rendezvényeken.

chiavari szek berles

Story:

amerikai szek
tiffany szek

Az amerikai szék bérlés akkor is nagyon jó megoldás, ha nem szeretnénk székszoknyát, vagy más formában szeretnénk ünnepélyessé tenni a nagy napot. A székhez tartozik egy kényelmes ülőpárna is. Kiegészülve további székdekorációval, egy-egy ízlésesen felkötött masnival, egy romantikus stílusú átvetővel még színvonalasabbá, varázslatossá válhat az esemény.

A chiavary székek több mint 200 éves múltra tekintenek vissza. Giuseppe Gaetano Descalzi nevéhez fűződik a már azóta a világot is meghódító formavilág, melyet Tiffany típusként is ismerhetünk. Megrendelésre készültek az első darabok, pontosan meghatározott igényeknek megfelelően. A chiavari(olasz városka) gazdasági társaság elnökének elképzelései szerint egy kényelmes, rendkívül elegáns, ugyanakkor ízléses, jó megjelenésű, és egyben a kor felsőbb társadalmi rétegeinek is tetszetős ülő alkalmatosságot szeretett volna. A szék hatalmas siker lett, gyorsan bejárta a földrészt, később a világ uralkodói házait, báltermek és kastélyok kedvelt berendezései lettek. A chiavari szék, alapvető formavilágát megtartva ma is alapvetés az előkelő eseményeken, fogadásokon, esküvői rendezvényeken. Idővel azért komoly vetélytársa is akadt a ma thonet típusként ismert, kisebb költség mellett, sorozatgyártásban készíthető szék személyében, mely Michael Thonet osztrák bútorgyáros nevéhez fűződik.

feher chiavari szek
eskuvoi szek
bottom of page