top of page

Termékcsoportok

Váza bérlés és üveg dekoráció

Esküvői üveg váza, mécsestartó, gyertyatartó, martinis váza, henger váza, magas váza, különböző üvegvázák

masni színválaszték
Meghívó
catering textil ikon.jpg

Az egyszerűbb típusú vázáktól az impozáns magas vázákig sokféle típus áll rendelkezésre, melyek között minden esküvői stílushoz találhatunk passzoló formát és méretet. Esküvői asztaldekoráció elkészítésénél jelentős mértékben spórolhatunk amennyiben béreljük a vázákat, mécsestartókat, gyertyatartókat, és egyéb üvegtermékeket. 

Élővirág dekorációkhoz és egyéb asztaldekorációkhoz is egyaránt jól használhatóak. Legyen szó egy klasszikus virágcsokor dekorációról vagy egy hangulatos úszógyertyás összeállításról, esetleg vízbe merített virágfejekről, szinte minden dekorációs megoldáshoz találhat megfelelő üvegterméket, folyamatosan bővölő kínálatunkban. A népszerűbb típusokból többféle méretet is tartunk, így kivitelezhetők a vázacsoportokból álló dekorációk is, pl.: henger alakú vázákból, gömb vázákból, szögletes, és martinis vázákból. Különböző méretű és formájú tükörlap használatával némi merészséget is csempészhetünk dekorációnkba. A fénydekorációk kedvelőinek ajáánljuk figyelmébe bérelhető vázavilágításainkat is, mely távirányítóval állítható, és elemmel működtethető.

Esküvőre, céges vagy családi rendezvény esetén is szinte mindig használunk valamilyen üveg dekorációt, lehet ez váza, üveg mécsestartó, üvegbúra, vagy valamilye formájú tüköralátét, és még sok másféle üvegdekoráció. Váza és egyéb üveg termékeket csak személyes átvétellel tudunk bérbeadni, melyeket dobozolt formában bocsátunk rendelkezésre.

Fontos tudnivaló: Minden üvegáru és mécsestartó bérlése esetén egyaránt tiszta, viasz és egyéb szennyeződéstől mentes állapotban szükséges azok visszaszállítása!

bottom of page