Általános tudnivalók kiszállítás/csomagküldés esetén:

A dekorációs textíliák csomagküldeményként történő helyszínre jutása esetében néhány tudnivalóval érdemes számolni. Ilyen esetben természetszerűleg hajtásnyomok keletkeznek az anyagokon, mely a legtöbb esetben semmilyen jellegű akadályt nem jelent az azonnali felhasználhatóság szempontjából, ám a biztonság kedvéért érdemes lehet készülni egy kis kézi vasalóval.

Szállítási díjak:

A szállítási díjakat a szükséges csomagszám és azok súlya határozza meg, melyet mindig a csomagolást követően tudunk pontosítani.

 

Termékeink egy részét csomagban történő kiszállítással is megrendelheti (székszoknyák, egyéb textíliák). A nem szállítható termékek a következők: vázák és egyéb üvegáru, állványok, csokiszökőkút, bevonuló szőnyeg, boldogság kapu. Fénydekorációs eszközök korlátozott mértékben szállíthatók.

Csomagban történő szállítás esetén cégünk a rendezvény hetében keddi napon történő feladást tudja vállalni (kivéve, ha ez munkaszüneti napra esik). A csomagok megérkeztének időpontja a feladást követő 2 napban történik meg a GLS általános szállítási feltételei szerint.

Vitás vagy problémás esetben a bérlőnek nyomonkövetési szám alapján van lehetősége a csomag kiszállítási időpontjának további egyeztetésére a futárszolgálattal. A kiszállítást végző cég hibáiból eredő késésekért felelőséget nem tudunk vállalni.

A visszaküldendő csomagok feladása a rendezvényt követő hétfői napon esedékes. A csomagok visszaküldése időben jelezve rajtunk keresztül is történhet. Ajánlott ez a megoldás, hiszen hacsak nincsen gazdaságosabb visszaküldési módja a bérlőnek, úgy ez a legegyszerűbb megoldás, és így biztosan nem csúszik ki az időkeretből sem.

A helyes visszacsomagolás módját alább tekintheti meg:

jó csomagolási mód
nem jó csomagolás
nem jó csomagolás