top of page

Általános tudnivalók kiszállítás/csomagküldés esetén:

A GLS futárszolgálattal állunk szerződésben, kizárólag velük szállítjuk kellékeinket és a visszaszállítást is mi szervezzük meg rajtuk keresztül.

Termékeink egy részét csomagban történő kiszállítással is megrendelheti (székszoknyák, egyéb textíliák). A nem szállítható termékek köre: vázák és egyéb üvegáruk, állványok, csokiszökőkút, bevonuló szőnyeg, boldogság kapu. Fénydekorációs eszközök korlátozott mértékben szállíthatók.

Csomagküldés előtti egyeztetés: Minden esetben egyeztetünk bérlőinkkel a feladást megelőzően. Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon, majd élő szóban pontosításra kerül a megadott szállítási cím, a visszaszállítási cím(ha esetleg különbözne), és ilyenkor van még lehetőség a megrendelt darabszámok pontosítására, és persze bárminemű dekorációval kapcsolatos, a kellékek felhasználásával kapcsolatban felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk, segítünk.

Érkezés: Csomagban történő szállítás esetén cégünk a rendezvény hetében keddi-szerdai napon történő feladást tudja vállalni (kivéve, ha ez munkaszüneti napra esik). A csomagok megérkeztének időpontja a feladást követő 1. napban történik a GLS álltalános szállítási feltételei szerint.(kb. 97%)-(1napos időgarantált szolgáltatás keretében)

Értesítés: A kiszállítás napján reggel/kora délelőtt sms-értesítést kap a GLS-től az érkező csomagról, egy 3órás időablakkal melyben érkezik a futár, ill. a futár elérhetőségével.

Vitás vagy problémás esetben a bérlőnek nyomonkövetési szám alapján van lehetősége a csomag kiszállítási időpontjának további egyeztetésére a futárszolgálattal. A kiszállítást végző cég esetleges hibáiból eredő késésekért, kellemetlenségekért felelőséget nem tudunk vállalni, ha mégis felállna ilyen helyzet, amennyiben tudunk természetesen segítünk.

Visszaküldés: Visszafelé a rendezvényt követő hétfői(vagy első munkanap) napon megy a futár a csomag/ok-ért. Ezzel kapcsolatban annyi a teendője, hogy a dekorációs kellékeket lehetőleg ugyanabba a dobozba visszacsomagolja, és fontos, hogy jó alaposan lezárja. Itt fontos megjegyezni, hogy alapos ragasztással érdemes lezárni, átkötözés, vagy 1-1- vékoony csík ragasztószalag, egyéb alternatív módszerek sajnos nem megfelelőek, mert ez esetben könnyen széteshet a csomag és hosszadalmas idő mire visszakerül hozzánk, komoly problémát okozva ezzel. A visszaküldendő csomagokért a rendzvényt követő első munkanapon, jellemzően hétfőn érkezik a futár. A csomagot az alapos lezárást követően nem kell megcímezni, a kinyomtatott címiratot a futár viszi, majd ráragasztja a csomagra és elhozza a bérlőtől.

A helyes visszacsomagolás módját alább tekintheti meg:

Helyes visszacsomagás, stabil leragasztással!

jó csomagolási mód

Elégtelen csomagzárás, gyenge ragasztással!

nem jó csomagolás

Kötözéses, vagy egyéb módszerek nem megfelelőek!

nem jó csomagolás

Csomagolás esetén természetszerűleg hajtásnyomok keletkeznek az anyagokon, mely a legtöbb esetben semmilyen jellegű akadályt nem jelent az azonnali felhasználhatóság szempontjából, ám a biztonság kedvéért érdemes lehet készülni egy kis kézi vasalóval, ha valakit ez mégis nagyon zavarna.

Szállítási díjak:

A szállítási díjakat a szükséges csomagszám és azok súlya határozza meg, alapvetően a GLS szokványos csomagküldési áraival érdemes számolni. 2000ft-6000ft/csomag. Fontos tudnivaló, hogy a díjak a csomag visszaszállításakor is számolódnak, tehát amennyiben mi szervezzük meg a visszaszállítást, úgy duplán érdemes ezen költséggel számolni.

bottom of page