Tudnivalók a bérlésről:

 

Foglalás menete:

 

A székszoknyákat érdemes minél előbb lefoglalni, hogy rendelkezésre álljon a választott színű megkötő az adott dátumra!
Foglalási díj nálunk nincsen. Ha szeretné lefoglalni a kiválasztott dekorációs anyagokat, akkor ezt egy telefonos egyeztetéssel vagy emailen keresztül teheti meg. Ekkor rögzítjük foglalását, és innentől kezdve fenntartjuk Önnek az adott időpontra. A foglaláshoz nem szükséges tudni az egészen pontos darabszámokat, hiszen nem is tudhatja még ekkor a bérlő. A pontosítást a rendezvény hetében hétfői napon szoktuk egyeztetni telefonon. Alap esetben kaució, illetve egyéb letéti díj szintén nincs a foglalásnál. A bérlendő termékek értékének biztosítása egyszerű bérbeadási szerződéssel történik.

 

Telephelyi átvétel:

Alapesetben a rendezvény hetében csütörtökön délelőtt 10 órától délután 17 óráig. Az anyagok használatát, technikai tudnivalókkal az átvételkor ellátjuk bérlőinket. Az anyagok bepakolásában segítséget nyújtunk.

 

Visszaszállítás:

A dekorációs anyagok visszaszállítása a rendezvényt követő hétfői nap 16 óráig esedékes. A visszaszállítás előtt mindenképp érdemes megszámolni a visszaszállítandó kellékek, anyagok mennyiségét, mert az átvételkor kollégánk meg fogja számolni. Ezt könnyítendő, érdemes tételesen készíteni a bérelt kellékeket, ami nem hajtogatást jelent, hanem a lényeg, hogy pl. egyfajta dolog(masnik) egy zsákban legyenek, további kellékek pedig szintén elkülönítve a gyorsabb ellenőrzés végett.

 

Pótlási díjak:

Amennyiben a visszahozatalkor hiány, vagy a használat során keletkezett nyilvánvaló, az anyag további használatát kizáró sérülés mutatkozik, úgy ezek a meghibásodott/hiányzó termékek a "raktári érték ártáblánkon" szereplő árak készpénzben egyenlítendőek a helyszínen.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2020 Decorcity. Minden jog fenntartva!