Termékcsoportok

Ledes lampionok és pom-pomok

papír lampion, világító lampion bérlés esküvőre

Lampionok, pom-pomok vagy kár a kettő együtt. Felhasználásukkal igen hangulatos mennyezeti dekorációk készíthetők. A lampionok fénnyel együtt is használhatók, felejthetetlen hangulatot kölcsönöznek. A jellemzően papír anyagú lampinok többféle színben is elérhetőek kínálatunkban. Ezen kellék talán legjobb felhasználása amikor vegyes méretben kerül a mennyezetre, úgy a legizgalmasabb.

Alapvetően a keleti kultúrából érkező hangulatos dekoráció, mely beltérben és kültérben is egyaránt varázslatos atmoszférát teremt. A mennyezetről lógó színes vagy csak fehér, esetleg világítással ellátott lampionok könnyen elkészíthető izgalmas dekorációt képeznek esküvői rendezvényeken, de bármilyen kisebb party esetén is kedves kiegészítők.

Lampion bérlés: Ezen termék jellemzően egyszarhasználatos termék, azonban nálunk elérhető bérlésre is, jellemzően kedveztőbb áron egy bármilyen piaci vételárnál. Ha vigyázunk rá, úgy a lampion is egy többször felhasználható dekorációs kellék, így jó szolgálatot tehet több rendezvényen is.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2020 Decorcity. Minden jog fenntartva!