Termékcsoportok

Led lampionok és pom-pomok

papír lampion, led lampion bérlés esküvőre

Lampionok, pom-pomok vagy kár a kettő együtt. Felhasználásukkal igen hangulatos mennyezeti dekorációk készíthetők. A lampionok fénnyel együtt is használhatók, felejthetetlen hangulatot kölcsönöznek. A jellemzően papír anyagú lampinok többféle színben is elérhetőek kínálatunkban. Ezen kellék talán legjobb felhasználása amikor vegyes méretben kerül a mennyezetre, úgy a legizgalmasabb.

Alapvetően a keleti kultúrából érkező hangulatos dekoráció, mely beltérben és kültérben is egyaránt varázslatos atmoszférát teremt. A mennyezetről lógó színes vagy csak fehér, esetleg világítással ellátott lampionok könnyen elkészíthető izgalmas dekorációt képeznek esküvői rendezvényeken, de bármilyen kisebb party esetén is kedves kiegészítők.

Lampion bérlés: Ezen termék jellemzően egyszarhasználatos termék, azonban nálunk elérhető bérlésre is, jellemzően kedveztőbb áron egy bármilyen piaci vételárnál. Ha vigyázunk rá, úgy a lampion is egy többször felhasználható dekorációs kellék, így jó szolgálatot tehet több rendezvényen is.

Kapcsolódó termékek, melyek hasznosak lehetnek, ha éppen itt nézelődsz!