Állványok és kapuk

Háttér állvány, boldogságkapu, festőállvány

Háttér állványok, boldogságkapuk elérhetők különböző méretben és stílusban, így a hagyományos boldogságkapu mellett kör alakú, hexagon(geometrikus) stílusban is bérelhetők. Közkedvelt kiegészítői az esküvői szertartás háttérdekorációs elemeként vagy a bevonulás útvonalába helyezve. Festőállványaink kiválló tartóeszközök a különböző kalligráfiás irányító és köszöntőtábláknak, melyek szintén rendelhetők nálunk nagy választékú standard kivitelben, de egyedi gyártásban is.

A boldogságkapuk önmagukban megadják a dekoráció formályát, de a legjobb hatás érdekében érdemes textíliával és/vagy selyemvirággal is dekorálni.

A háttér állvány vagy "fényfüggöny állvány" használata nagyban leegyszerűsíti a főasztali háttér dekorációjának elkészítését, hiszen egy jól kezelhető egyszerűen összeállítható keretet képez, melyet aztán a háttérfalnak szánt különböző fényfüzérekkel, fényfüggönyökkel, drapériákkal díszíthetünk.

Tipp: Boldogságkapu bérlésekor érdemes mindenképp figyelnünk a megfelelő rögzítésre, annak érdekében hogy a szertartás allatt, nehogy meglepetés érjen minket.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2020 Decorcity. Minden jog fenntartva!