Termékcsoportok

Állványok és kapuk

Háttér állvány, fényfüggöny állvány esküvőre.

Háttér állványok, boldogságkapuk elérhetők különböző méretben és stílusban, így a hagyományos boldogságkapu mellett kör alakú, hexagon(geometrikus) stílusban is bérelhetők.

A háttér tartó állvány vagy "fényfüggöny állvány" használata nagyban leegyszerűsíti a főasztali háttér dekorációjának elkészítését, hiszen egy jól kezelhető egyszerűen összeállítható keretet képez, melyet aztán a háttérfalnak szánt különböző fényfüzérekkel, fényfüggönyökkel, drapériákkal díszíthetünk. Ezen állványok megfelelően erős kialakításúak, így elbírják a komolyabb textildekoráéciók súlyát is. Teleszkópos típusok, így a főasztali háttér méretétől függően könnyedén beállíthatjuk az állvány magasságát és szélességét. Természetesen nem csak háttérdekoráció tartóként használható, hanem gyakorlatilag bármilyen térelválasztás, fotófal készítésekor hasznos segítséget nyújt ez az kellék.

Tipp: Boldogságkapu bérlésekor érdemes mindenképp figyelnünk a megfelelő rögzítésre, annak érdekében hogy a szertartás allatt, nehogy meglepetés érjen minket.

A teleszkópos csövek egymásban történő elforgatásával egyik irányban rögzíthető, majd a másik irányba fordítva oldható és újra állítható.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2021 Decorcity. Minden jog fenntartva!