top of page

Termékcsoportok

Esküvői asztaldekoráció

Esküvői asztaldísz, asztalfutó, főasztaldísz, virágdekoráció, asztalszám, élővirág és selyemvirág (művirág) asztaldíszek, vázák, mécsesek és egyéb dekor kellékek.

masni színválaszték
Meghívó
catering textil ikon.jpg

A vendégasztalok és a főasztal dekorációja egy kiemelt terület, ami nagyban hozzájárul a dekoráció összképéhez. Attól függően, hogy körasztaloknál vagy táblaasztaloknál foglalnak helyet majd a vendégeink, más-más formájú és méretű dekorációs kiegészítőkben érdemes gondolkodnunk.

Élővirág és selyemvirág(művirág) asztaldísz esetén is fontos a jól megválasztott, stílushoz illő esküvői váza, ill. virágtartó vagy állvány, esetleg madárkalitka. Az asztalfutó kellemes összhangot teremt a székdekorációknál használt masnik és a vendégasztalok között. Említésre méltó szerepe van a fénydekorációknak is, fényfüzérek, vázavilágítások, mécsesek egyaránt feldobják az asztaldekort, elnyerve a násznép tetszését. Természetesen aprótermékekkel, színes kavicsokkal, virágszirommal, különböző szórótermékekkel szintén kiegészíthető a asztaldekorációnk.

A dekorációs eszközök mellett alapkellékek is bérelhetők, melyek nélkülözhetetlen hozzávalói bármilyen rendezvénynek. Így bérelhetők esküvői abroszok, terítők, körabroszok, táblaabroszok, sőt komplett terítékek is evőszközökkel és poharakkal együtt, továbbá asztalszoknyák, textil szalvéták, asztalfutók.

 

Igény esetén egyedi ültetési rendek és is elérhetők kínálatunkban, melyek az ültetőkártyákkal és az asztalszámokkal kiegészüéve megkönyítik a vendégek eligazodását a teremben. Továbbá menükártyák, illetve instrukiós kártyák többféle stílusban és egyedi gyártásban is rendelhetők nálunk.

Váza és virágállvány készletünket igyekszünk az aktuális esküvői tredeknek megelelően egyre nagyobb választékban kínálni. Minden esküvői stílus és téma esetén többféle

bottom of page