Termékcsoportok

Esküvői asztaldekoráció

Esküvői asztaldísz, asztalfutó, főasztaldísz, virágdekoráció, asztalszám, élővirág és selyemvirág (művirág) asztaldíszek, vázák, mécsesek és egyéb dekor kellékek.

székszoknya
masni színválaszték
fénydekoráció
váza
méscestartó
virágállvány
chiavari
állvány
meghívó Meghívó
dekorselyem
selyemvirág
csokiszökőkút
képkeret
virágfal
fa szelet
lampion
üdvözlő tábla
bevonulószőnyeg
catering textil ikon.jpg

A vendégasztalok és a főasztal dekorációja egy kiemelt terület, ami nagyban hozzájárul a dekoráció összképéhez. Attól függően, hogy körasztaloknál vagy táblaasztaloknál foglalnak helyet majd a vendégeink, más-más formájú és méretű dekorációs kiegészítőkben érdemes gondolkodnunk.

Élővirág és selyemvirág(művirág) asztaldísz esetén is fontos a jól megválasztott, stílushoz illő esküvői váza, ill. virágtartó vagy állvány, esetleg madárkalitka. Az asztalfutó kellemes összhangot teremt a székdekorációknál használt masnik és a vendégasztalok között. Említésre méltó szerepe van a fénydekorációknak is, fényfüzérek, vázavilágítások, mécsesek egyaránt feldobják az asztaldekort, elnyerve a násznép tetszését. Természetesen aprótermékekkel, színes kavicsokkal, virágszirommal, különböző szórótermékekkel szintén kiegészíthető a asztaldekorációnk.