Termékcsoportok

Esküvői üdvözlőtábla, köszöntőtábla

Fa vengég üdözlő tábla, plexi köszöntőtábla, welcome tábla, kalligráfiás táblák

székszoknya
masni színválaszték
fénydekoráció
váza
méscestartó
virágállvány
chiavari
állvány
meghívó Meghívó
dekorselyem
selyemvirág
csokiszökőkút
képkeret
virágfal
fa szelet
lampion
üdvözlő tábla
bevonulószőnyeg
catering textil ikon.jpg

Kalligráfiás fa tábláink bérelhetők.Kedves kiegészítői rendezvényeknek, közvetlen hangulatot varázsolva, kapcsolatot teremt a násznéppel. Többféle stílushoz passzoló táblából választhat az egyszerűbb, diszkrét stílusútól a díszesebb virágos táblákig.

Üdvözlő tábla

Egy kis segítség az eligazodáshoz!

Vendég üdvözlő/köszöntő tábla: Céla egyszerű, egy kedves, közvetlen megszólítás már a vendégek megérkezésekor. A tábla nagyszerűen hangolható a dekoráció stílusához, témájához.

Irányító tábla: A dekorációs cél mellett itt már komoly funciót is betölthet, útbaigazít, stílusos lehetőséget ad az esküvő fontosabb helyszíneinek betájolására. Így megjeleníthetőek akár a parkoló, a szertartás helyszíne, a szállás, a vendégvárás, a vacsora helyszínei. Bérelhető irányító tábláink tetszés szerint kombinálhatók, és irány szerint is forgathatók.

Program tábla: Az esküvő menetrendjét vezeti le egyszerűen, akár kis piktorgamokkal is kiegészülhet.

Vicces fa táblák: inkább csak a feloldódást segítő szerepe van, egy kis kedvesség a vendégek részére. Rengeteg féle bevált felirat van, pl.: "Hidd el nekem tudsz táncolni"-Vodka, "Légyszi ne fotózz a szertartás alatt, a legjobb fotós és videóst választottuk", de egy kis fantáziával magunk is találhatunk ki egyedi feliratokat, még komolyabb szintű ha az álltalunk ismert násznépre tudjuk vonatkoztatni, esetleg egy-egy felirat egy-egy csoportot(pl.:munkatársakat), rokonokat szólít meg.

Interaktív táblák: Valamilyen tevékenységre igyekszik bátorítani a vendégeinket, ilyenek lehetnek a # azaz hashtag táblák, vagy a házasulandó pár számára emlékül készülő ujjlenyomatfa használatára emlékzetető táblák.