Termékcsoportok

Esküvői üdvözlőtábla, köszöntőtábla

Fa vengég üdözlő tábla, plexi köszöntőtábla, welcome tábla, kalligráfiás táblák

Kalligráfiás fa tábláink bérelhetők, de egyedi elképzelés alapján el is készítjük. Kedves kiegészítői rendezvényeknek, közvetlen hangulatot varázsolva, kapcsolatot teremt a násznéppel. A nem egyedi nagyobb táblák bérleti díja minden esetben egyedi, a méret és karakter függvényében. Egyedi virágrajzolattal és motívumokkal is rendelhetőek a táblák.

Egy kis segítség az eligazodáshoz!

Vendég üdvözlő/köszöntő tábla: Céla egyszerű, egy kedves, közvetlen megszólítás már a vendégek megérkezésekor. A tábla nagyszerűen hangolható a dekoráció stílusához, témájához.

Irányító tábla: A dekorációs cél mellett itt már komoly funciót is betölthet, útbaigazít, stílusos lehetőséget ad az esküvő fontosabb helyszíneinek betájolására. Így megjeleníthetőek akár a parkoló, a szertartás helyszíne, a szállás, a vendégvárás, a vacsora helyszínei. Bérelhető irányító tábláink tetszés szerint kombinálhatók, és irány szerint is forgathatók.

Program tábla: Az esküvő menetrendjét vezeti le egyszerűen, akár kis piktorgamokkal is kiegészülhet.

Vicces fa táblák: inkább csak a feloldódást segítő szerepe van, egy kis kedvesség a vendégek részére. Rengeteg féle bevált felirat van, pl.: "Hidd el nekem tudsz táncolni"-Vodka, "Légyszi ne fotózz a szertartás alatt, a legjobb fotós és videóst választottuk", de egy kis fantáziával magunk is találhatunk ki egyedi feliratokat, még komolyabb szintű ha az álltalunk ismert násznépre tudjuk vonatkoztatni, esetleg egy-egy felirat egy-egy csoportot(pl.:munkatársakat), rokonokat szólít meg.

Interaktív táblák: Valamilyen tevékenységre igyekszik bátorítani a vendégeinket, ilyenek lehetnek a # azaz hashtag táblák, vagy a házasulandó pár számára emlékül készülő ujjlenyomatfa használatára emlékzetető táblák.

Kapcsolódó termékek, melyek hasznosak lehetnek, ha éppen itt nézelődsz!

Alapvetően a rusztikus, vintage, bohém, esküvői stílusokhoz szokták társítani, de variálhatósága végett bármilyn egyéb stílusnál is jól illeszkedik a dekorációba. Akár egy geometrikus rajzolatú tábla is elnyeri a helyét egy modern dekorációban, ilyen módon csak a képzelet szabhat határt az esküvői fa üdvözlő és egyéb táblák használatának.

Kalligráfia: A "szép kézírés" művészete illetve művészeti szintű művelése, mely földrészenként kissé eltérő szereppel bír. Van ahol gyerekkortól oktatják(japán) és készségszintű alapvetés, máshol inkább művészeti kategória(muzulmán kultúrák, Közel-kelet), de mindneképpen ősi alapokra építő manapság egyre inkább népszerű, rendkívül dekoratív, rajzolt írásforma. Nem nagy meglepetésre gyorsan megvetette a lábát az esküvői dekorációs piacon is, csodálatos üdvözlőtáblák, ültetőtáblák készülnek ilyen módon. Az igazán igényes kalligráfiós táblák mögött rengeteg munka van, így ezek nem igazán illeszkednek a "csináld magad" kategóriákba. Ha igazán szépet szeretnénk, úgy érdemes profira bíznunk, ebben biztosan nem fogunk csalódni.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2020 Decorcity. Minden jog fenntartva!