top of page

Termékcsoportok

Esküvői bevonuló szőnyeg

Fehér bevonulási szőnyeg, vörös szőnyeg bérlés

masni színválaszték
Meghívó
catering textil ikon.jpg

A felejthetetlen esküvő kötelező kelléke a bevonuló szőnyeg, mely törtfehér, krém és vörös színben is elérhető. Vörös szőnyegeink kétféle méretben is bérelhetők. Bevonulő szőnyegeink minőségét tekintve valódi szőnyegekről beszélünk, nem egyszerhasználatos típusokról. Szélességük 1m-1,2m, így a házasulandó pár kényelmesen végig tud rajtuk sétálni.

Legyen szó esküvői szertartásról, vagy fotózásról, jó szolgálatot tesznek a szőnyegek, melyek peraktikusak, könnyen kigördíthetőek, és valóban egy ceremóniához illő megjelenést kölcsönöznek a bevonulós útvonalának. Szőnyeg bérlése esetén csak személyesen vehetők át a termékek, ezen kellékeinket nem szállítjuk csomagban.

Nem csak hollywodban, közösségi rendezvények esetén itthon is a vendégek fogadásának talán legjelentőségteljesebb formája a bordó vagy vörös szőnyeg a megérkezés, bevonulás helyszínén. Rangot ad az eseménynek, amit minden résztvevő érzékel.

Esküvői ceremónia esetén a dekoráció vagy a szertartás választott hangulatának megfelelő színt érdemes választani. Klasszikus esetben a vörösz szín tökéletes választás, de egyéb most trendi stílusok esetén, például vintage, romantikus, illetve disztkrétebb elképzelésnél is nagyon ajánlott az esküvői fehér szőnyeg bérlése, mely független, kellemes és meghitt megjelenést biztosít a bevolulás helyszínén.