top of page

Esküvői dekoráció bérlése, kellékek nagy választékban, korrekt árakon.

Személyes megtekintés bemutató termünkben:

Amennyiben van rá lehetőségük, érdemes ellátogatni hozzánk, és saját szemmel megtekinteni a dekorációs anyagokat, esküvői kellékeket.

A dekorációs anyagok megtekintésére hétköznap és hétvégén is van lehetőség egy előre egyeztetett időpontban.

Telephelyünkön megtekinthető szinte minden bérelhető kellékünk. A különböző dekorációs textíliák, székszoknyák, masnik és mennyezeti drapériák színárnyalatai képek alapján is kiválaszthatók, melyekhez jó minőségű képeket készítettünk oldalunkra, de valóban igaz hogy szabad szemmel látva pontosabb képet kaphatunk.amire szükségük lehet a dekoráció elkészítése során.

Fontos tudnivaló, hogy bemutató termünk nem egy állandó nyitvatartással rendelkező üzlet, így valóban csak az előre egyeztetett érdeklődőket tudjuk fogadni. (Ez ügyben érdemes 1-2 nappal előre egyeztetni.)

Címünk, ahol megtekinthetők a termékek: 2373 Dabas, Örkényi út 18. (Anna Karolina Lakodalmas Ház parkolójából nyílik)

Esküvői dekoráció bérlése esetén a személyes megtekintés alkalmával lehetőség van a színek és anyagok szemügyre vételezésére. Ezzel kapcsolatban fontos tudnivaló, hogy érdemes előre jelezni az érdeklődés tárgyát képező termékeket, melyeket ilyen esetben előkészítünk a gördülékenyebb tájékozódás érdekében.

A megtekintés alkalmával lehetőség van a dekorációs anyagok foglalására is. Ilyen esetben nem szükséges előleg. A foglalni kívánt dekorációs kellékeket egy megközelítő darabszámmal rögzítjük foglalási rendszerünkben, és innentől fogva fenntartjuk azokat a bérlő számára az adott dátumon.

Az esküvői dekorációk elkészítésének túlnyomó többsége nem igényel különleges szaktudást, pontosabban mondva, amit tudni érdemes róla, azokkal a szükséges információkkal, használati tanácsokkal ellátjuk kedves bérlőinket a siker érdekében.

Weboldalunkon tematizálva is keresheti a különböző dekorációs kiegészítőket, a színpatikus esküvői stílusnak, felhasználási területnek megfelelően, így egyszerűen el tud igazodni az asztaldekoráció, mennyezeti, háttér dekorációs elemek, vagy éppen a kültéri szertartás, ceremónia dekoros kellékei között.

Folyamatosan bővülő kínálatunkkal igyekszünk kielégíteni a legszélesebb körben felmerülő igényeket is, legyen szó egy komplett esküvői dekoráció elkészítéséről vagy bármilyen céges, illetve egyéb rendezvény díszítésének megvalósításáról.

Miért érdemes bérelni az esküvőnk dekorációját?

A dekorációs textíliák, székhuzatok, terítők, körabroszok, bevonuló szőnyegek tisztítását immár ipari körülmények között végezzük, így garantálva a megfelelő minőséget.

Amennyiben szeretné, hogy mégis mi készítsük el a választott helyszín díszítését, úgy nagy tapasztalattal rendelkező dekoratőr kollégáink ebben szívesen segítenek. Ilyen esetben egyedi árajánlatot készítünk.

Az oldalunkon olvasható bérleti díjak nem napi díjak, hanem alkalomra értendőek, tehát az előre egyeztetett átvételi időpont, (mely alapesetben csütörtök 10:órától) és az esküvőt követő hétfői nap 16óráig történő visszaszállítás díja.

esküvői dekoráció bérlés1.jpg

Amenyiben a bérlés mellett dönt egy pár, úgy a dekoráció költsége jelentősen csökkenthető, a dekoráció legtöbb területét tekintve anélkül, hogy ez a minőség rovására menne. Kölcsönzés esetén minden szükséget instrukcióval felvértezzük bérlőinket. Amennyiben Ön dekoratőr, virágos, úgy szintén érdekes lehet számára a szolgáltatásunk. Kiemelt figyelmet fordítunk az egyedi, illetve költségesebbnek mondható dekorációs kellékek, virágállványok, háttérállványok beszerezésére, melyekbe így nem szükséges feltétlenül beruháznia, ezeket mindig versenyképes árakon szeretnénk szolgáltatni.

bottom of page