Az utóbbi évek talán legkedveltebb és legnagyobb teret hódító stílusa, legfontosabb jellemzője a régies eszközök, akár hétköznapi használati tárgyak felújítása, dekorációs célú felhasználása. Esküvői dekorációk esetében gyakran kiegészül rusztikus, és természetes alapanyagú elemekkel, így ezeket a könnyebb eligazodás érdekében mi is egy helyre csoportosítottuk.

Olyan stílushoz értünk, ahol igazán sokminden kivitelezhető sajátkezűleg. Közkedvelt alapanyagok a natúr juta avagy "zsákvászon" anyag, a csipke anyagok, és inkább mindenből a matt felület dominál a fényessel szemben. Színeket tekitve a törtfehér, krém, pezsgő, cappuccino vonal a bevált, de jól integrálható színek a levendula árnyalatai, tengerészkék, és burgundy is.

Ugyan ez a stílus magáról a kiegészítőkről szól, azért fontos tartani egy bizonyos egyensúlyt, mert könnyen átfordulhat a dolog. Régi, nem használt eszközöket is fel lehet újítani, de manapság már készen gyártva is elérhetők. Mivel napjainkban több iparág is épít erre a stílusra így széles választékban és elfogadható áron érhetők el a kiegészítők, amennyiben nem szeretnénk vele dolgozni. Valljuk be őszintén, sokan azért választják ezt a stílus, mert maguk is szívesen részt vennének a kiegészítők elkészítésében. És ha már megvan a kedv hozzá, úgy a dekoros alap eszkötárával(olló, ragasztó, tű..) felvértezve, el sem hinnénk mi minden készíthető saját magunk által, a végeredmény pedig nem sokkal marad el egy profi munkájától sem, mert ez a stílus igazán nem erről szól. Befőttes-, tejes üvegeket, némi juta szalag, madzag és csipke felhasználásával autentikus kiegészítővé alakíthatunk.A vágott fakorongok asztaldísz alátétként szolgálhatnak, kisebbb méretben pedig asztalszám, menükártya, ültetőkártyatartó is készíthető belőlük. Nagy segítségünkre lehetnek a képmegosztó oldalak, ahol tematikusan lehet inspirálódni a végtelen mennyiségű már elkészített dekorációs kellék között.

A vintage esküvői stílus kedvelt kiegészítői többek között a kalitkák, lámpások, antik képkeretek, farekeszek...

A vintage hangulat kiváló kiegészítői az antik betűtípusokkal írott fatáblák, melyek funkcionálhatnak irányítótáblaként, jelezve a vendégek felé az esküvő fontosabb helyszíneit.

Egyedi gyártású termékeink megtekintése itt:

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2020 Decorcity. Minden jog fenntartva!