Pasztell színek az esküvőn

Utóbbi évek kedvelt esküvői és lakberendezési trendje az egészen halvány színek használata. A pasztell szín jellegzetessége, hogy olyan hatást kelt, mintha krétával színezték volna az adott felületet, így egy visszafogott, kellemes hatást eredményez.

Főszerephez jutnak az egészen halvány, lány színek, mint a világos zöld, halvány kék, halvány rózsaszín, halvány barack, halvány mályva, valamint a korall, levendula, türkizkék, türkizzöld, menta és krém színek szintén halvány árnyalatai, melyek meseszerű hangulatot árasztanak, légiesen könnyed dekorációk készülhetnek így.

A színeket párosíthatjuk is, például egy púder rózsaszín árnyalat bármely halványzöld vagy menta színnel jól működik, de bátran használhatunk akár több színt is, biztosan nem fognak összeveszni.

A pasztelles stílust gyakran párosítják a romatikus és vintage hangulatú dekorációkhoz is. Romantikus stílusú kellékek kiválóan használhatók, így a finomabb anyagú textíliák, csipkék, fodrok, színes szalagok lesznek segítségünkre.

Passzolnak a virágos, virágmintás kiegészítők is a pasztell stílushoz, virágdekoráció tekintetében szintén a halvány színek dominálnak, és vázák terén is inkább egy egyszerűbb formájú, nem túl hivalkodó típust válasszunk.

 

Menyasszonyi csokor és virágdekoráció tekintetében nincs nehéz dolga virágosunknak, hiszen szinte mindig elérhetők a stílushoz passzoló halvány színű virágok. Üde, könnyed stílusú csokrok készülhetnek a pasztell árnyalatok segítségével.

Mennyezeti dekorációnál is puha formák, gömb alakzatok érvényesülnek igazán, használjuk színes lampionokat és pom-pomokat, melyek nagy választékban elérhetők halvány színekben is. Ha kedveljük a bohókás, vidám dekorációkat, úgy használhatunk pasztell színű léggömböket is, illetve belőlük épített lufiszíveket, lufikapukat.

Milyen vendégvárót, desszertet kínáljunk vendégeinknek? Kedveskedjünk a násznépnek macaronnal, muffinokkal, melyek a legváltozatosabb pasztell színekben pompáznak.

Hatalmas kedvenc a csokoládé szökőkút is, ez esetben egy kis csavarral. A hagyományos ét vagy tejcsokoládé helyett/mellett kínálhatunk fehér vagy akár halvány rózsaszínre festett csokoládét is.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2021 Decorcity. Minden jog fenntartva!