Ezen esküvői stílusra jellemzőek a szögletes vonalvezetéső dekorációs elemek, geometriai alakzatok. Főként fém, üveg, de akár papír alapnyagú kellékeket is használhatunk. A formák mellett a fények szerepét is fontos kiemelni, így a dekorálandó felületeken szintén visszaköszönhet a fémes eszközök fényjátéka. Különálló stílussá vált, ám valójában kiegészíti, továbbgondolja, méginkább kifejezővé teszi alapvetően modern dekorációs irányzatot.

A geometrikus kiegészítők jól intergálhatók más stílusú dekorációk esetén is, így alkotnak jó párost egy romatikus hangvételű vagy bohém színvilágú dekorációnál is.

Az ilyen dekorációs elemek ma már viszonylag könnyen elérhetők. Alkalmazhatók asztali virágdísztartó elem, mennyezetről belógatott dekor, mécsestartóként is.

A stílusra kimodottan jellemző színvilág nem különíthető el, erre alapvetően a jól megszokott dekorációs együttállások igazak, tehát a jellemzően egy alapszín mellett egy, de maximum kettő kísérőszínnel kiegészülve rengeteg színösszeállításban működőképes. A dekoráció legfontosabb területein megjelenő geomtetrikus alakzatok már önmagában meghatározzák a dekor hangulatát.

A már korábban említett fény szerepe könnyen megvalósítható gyertyákkal, de akár ledes fényforrásokkal is, így még jobban kiemelhető a térbeli vagy kétdimenziós modern elemek bronzos ragyogása. Jellemzően egyébként bronz, arany és rosegold árnyalatban gyártják ezen dekorációs elemeket. Különállóan is használhatók a geometrikus kellékek, de kisebb csoportokban használva, esetleg a méretekkel is játszva erőteljesebb hatást érhetünk el.

Dekorációnk funkcionális részét tovább gazdagíthatjuk a stílushoz illő ültetési rend táblákkal, a közkedvelt fa tábla mellett egyre inkább kedvelt a plexilapon megjelenített ülésrend.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2020 Decorcity. Minden jog fenntartva!