A dekorációk alapját a virágdekoráció képezi, de nem a megszokott értelemben. Sokkal inkább egyfajta "növénydekoráció" ez, ezáltal közelebb érezhetjük magunhoz a természet. Ilyen formában behozható ez a hangulat bármely zárt rendezvényterembe is. Jóval kisebb szerepe van a textildekorációknak, mint az egyéb stílusoknál, inkább csak a funcióval bírú kellékek, abroszok, szalvéták vannak jelen a dekorációban. Jó kiegészítők viszont a természetes fényforráshoz legközelebb álló elemek, gyertyák, mécsesek. Led fénydekorok is számításba jöhetnek de inkább csak a mennyezetnél, meleg színekben.

Hangulatos mécsesdekorációkat készíthetünk egyszerű megoldásokkal. Igazán stílusos eredményt úgy kaphatunk, ha szem előtt tartjuk, hogy ez a stílus nem csupán a felhasznált alapanyag tekintetében igyekszik természetes lenni, hanem a felhasználás módja is egyszerűsít, így nélkülöz minden mesterkéltséget, végeredményben pedig valóban kedves, természetközeli dekorációt kaphatunk.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2020 Decorcity. Minden jog fenntartva!