A dekorációk alapját a virágdekoráció képezi, de nem a megszokott értelemben. Sokkal inkább egyfajta "növénydekoráció" ez, mely által közelebb érezhetjük magunhoz a természetet. Ilyen formában behozható ez a hangulat bármely zárt rendezvényterembe is. Jóval kisebb szerepe van a textildekorációknak, mint az egyéb stílusoknál, inkább csak a funcióval bíró kellékek, abroszok, szalvéták vannak jelen a dekorációban. Jó kiegészítők viszont a természetes fényforráshoz legközelebb álló elemek, gyertyák, mécsesek. Led fénydekorok is számításba jöhetnek de inkább csak a mennyezetnél, meleg színekben.

Hangulatos mécsesdekorációkat készíthetünk egyszerű megoldásokkal. Igazán stílusos eredményt úgy kaphatunk, ha szem előtt tartjuk, hogy ez a stílus nem csupán a felhasznált alapanyag tekintetében igyekszik természetes lenni, hanem a felhasználás módja is egyszerűsít, így nélkülöz minden mesterkéltséget, végeredményben pedig valóban kedves, természetközeli dekorációt kaphatunk.

 

Greenery esküvői dekoráció

A természet megjelenése az esküvői teremben

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2021 Decorcity. Minden jog fenntartva!