A modern stílusú esküvői dekor igyekszik lépést tartani a korral. A modern anyagok mellett merít a klasszikus, egyszerű vonalvezetésű, jól kifejező kiegészítőkből. Komoly jelentősége van a kontrasztnak, akár a felhasznált anyagok terén is. Itt már használhatók harsányabb színek is. Kevésbé mennyiségcentrikus, így nem igényel komoly méretű virágdekorációt. Nagyobb szerephez jutnak a praktikus kiegészítők, újszerű gondolatvilágot idéző elemek, melyek megjelenhetnek a dekoráció minden területén.

Kedvelt színek a lila, ametiszt, korall, enyhe burgundy, marsala, fémes hatású színek, szürkés zöld, kék árnyalatok és ezek kombinációi.

Virágdekorációban magunk is készíthetünk pompás asztaldíszeket. Elsőként modern típusú, inkább szögletes formájú vázát válasszunk, majd a dekorációnk színéhez passzoló, de lehetőleg harsányabbb színvilágú virágokból válogatva készítsük el. Használhatunk kiegészítő színeket az alapszínünk mellett, de ha csak az alapszínünkhöz passzoló virágot használunk, úgy is igazán illő dekorációt készíthetünk vendégasztalainkra.

Nyugodtan használhatunk minimalista megoldásokat, hiszen ez a stílus gyakran egyszerűsít.

Fénydekorációs kellékek, azon belül is kiemelt szerep jut a ledes kellékeknek, hideg, meleg fények különböző tónusai mind használhatók. Praktikus megoldása fényháttér készítése, mely nagyobb felületen, látványosan emeli ki főasztalunkat. A mennyezet dekorációját tekintve a helyszín adta lehetőségekhez mérten inkább használjuk valamilyen passzoló fényeszközt, esetleg minimális textíliát.

 

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2020 Decorcity. Minden jog fenntartva!