top of page

Rose gold esküvő

Stílusként olvashatunk róla fórumokon, magazinokban, valójában pedig egy igen közkedvelt összetett színárnyalatról van szó. Az arany ás a halvány mályva színek játéta ez. Mostanra a dekorációs piac is feltöltődött, kimondottan rosegold kiegészítőkkel. Természetesen megannyi változatban létezik a szín az egészen erősen arany tónusútól az inkább rózsaszín-mályvásba hajló változatokig.

dekorselyem székátvető
muszlin székátvető
flitteres rosegold könyöklőterítő

Amennyiben rosegold színvilágot szeretnénk meghatározónak esküvőnk dekorációjában, úgy a textíliák, szalvéták és egyéb alapvetően nem csillogós felületű kiegészítők terén tanácsos az internet keresőbe a „mályva” kifejezést is beírni, meg fogunk lepődni, mekkora az egybeesés, ez még a segítségünkre lehet.

Jó kiegészítő színek a törtfehér-krém, csoki-erősebb mályva árnyalatok.

Maga a rosegold elnevezés is játékos, hiszen ez már egy jóval régebben ismert és bevált, időtálló, klasszikusan szép dekorációs szín, némi arany csillogással kiegészülve.

A rosegold témájú esküvő merészsége jól hangolható a csillogó, flitteres textúrájú anyagok használatával.

A kettő együtt működik, hiszen a mályva, halvány-mályva egy szín, az aranyat pedig leginkább egyfajta textúra vagy felületként tudjuk igazán értelmezni.

A dekorációban is érdemes megjelennie az arany csillogásának, bátrabbak akár a menyasszonyi és koszorúslány ruhákon is használhatják.

Érdemes egy erősebb rosegold és egy halványabb árnyalatot használni, illetve természetesen fehér, esetleg törtfehér kiegészítést is alkalmazhatunk. Ha túl sok árnyalatban jelenik meg, nehezen értelmezhető színkavalkáddá válhat.

rozégold, pezsgő és ezüst
arany, rosegold, pezsgősüveg
rózsaarany színre festett üvegek

Izgalmas választás az színátmenetek (ombre stílus) használata. Használható a menyasszonyi ruhán, a menyasszonyi tortán, a menükártyákon át gyakorlatilag minden kiegészítőig.

Fontos, hogy ne minden elem használja ezt a játékot, ez inkább kiegészítse, kiemelje a dekorációt.

Asztaldekorációnál használjunk rosegold mécsestartókat, apró kiegészítőket, színezett kavicsokat, rosegold színre fújt üvegeket.

rosegold koszorúslány ruha
4.jpg
flitteres asztalfutó

A teremdekorációhoz mindenképp ajánlott valamilyen fénydekorációs eszköz használata, a meleg színhőmérsékletű fények a legjobbak erre a célra, ez lehet fényfüggöny a háttérben, fényfüzérek a mennyezeti dekorban, apróbb fénykorongok lampionokban, vázavilágítás, mécsesek, vagyis bármi, ami játékra hívja a felhasznált textíliák, flitteres anyagok, aranyhatású, fémes kiegészítők csillogását.

Meghívók, ültető kártyák, menükártyák, asztalszámok, ültetési rend készítésekor is lehetőség szerint használjuk ezt a rózsaszín-mályva, arany színvilágot.

 

A dekorációba vág, így mindenképp ejtsük szót a menyasszonyi torta rosegold dekorációjának lehetőségéről. Manapság gyakorlatilag nincs határa a formavilágok, textúrák, színek és fények megjelenítésének az ételek, így a torták külső designja esetében sem, így érdemes a stílushoz hangolt menyasszonyi tortát választanunk. Igazán látványos és nagyon ízléses megjelenésű tortadekorációkból meríthetünk az interneten. Az este egyik fénypontja, amikor a torta feltálalásra kerül, így itt talán lehetünk kicsit merészebbek is.

arany és rosegold menyasszonyi torta
arany és krém, stílusos
rg10.jpeg
rózsaszín csipkés torta
2.jpg
rózsaszín csillogás és ombre
bottom of page