Klasszikus esküvői dekoráció

A klasszikus stílus törekszik az egyszerűségre, "klasszikus értelemben" vett szépre, így ezen dekorációkra kevésbé jellemzőek a bonyolult formák és színvilág, tehát letisztult, könnyen értelmezhető. Beleilleszthető minden dekorációs megoldás, ami nem kimondottan egy karizmatikusabb stílus tipikus sajátja. A klasszikus stílus nem hivalkodó, mégis ünnepélyes. Valami olyasmi, ami könnyen megnyeri a szemet, melynek varázsa az egyszerűségében rejlik. A színek terén nagyobb hangsúlyt kap a fehér, amely kiegészülhet egyéb nem harsány krém, pezsgő, esetleg arany, nyomokban ezüst árnyalatokkal. A dekorációs elemek, lehetőségek számbavételét jobb helyen nem is lehet kezdeni.

Csipke motívumok is részei ennek a világnak. Megjelenhetnek az abroszon, asztalfutón át a meghívókon keresztül, az ültetési renden, ültető kártyákon, akár minden kiegészítőn, és természetesen a menyasszonyi ruhán is. A sima felületű fehér vagy enyhén nyomott mintás abrosz a stílusba illő választás. Érdemes szintén fehér színű székszoknya alapot választani, egy visszafogott krém, pezsgő színű megkötővel. Ezzel nagy felületen jelenik meg a legfontosabb alapszínünk. A székszoknya típusát tekintve a szép esésű lepel vagy szabott típus az illő. A megkötés módját tekintve a hátul középen megkötött masni vagy egy diszkrétebb, palást megkötést válasszunk! Lásd:

 

A mennyezet dekorációjánál érdemes tömegében fehér textildekorációt választani, és amennyiben a helyszín alkalmas rá úgy csillag alakzatú vagy hosszanti sávokban elhelyezett "belógatásos" elrendezésben gondolkodni. A lényeg csak az, hogy valamilyen egyszerű rendszer uralkodjon benne. Természetesen kiegészítnhetjük diszkréten ledfüzérekkel, virágdekorációval, de ne felejtsük el, ezek csak kiegészítői, kísérői lesznek a dekorációnak.

Háttérdekorációban az elegáns textildekoráció a cél, melynek összhangja a mennyezet dekorációval elengedhetetlen, ám annál lehet kissé hangsúlyosabb is, hiszen funkciójában már egy kiemelt fontosságú helyen járunk.

A klasszikus virágdekorációkban helyet kapnak az egyszerűbb megoldások mellett komolyabb virágdekorációk is, melyhez itt már bizony szükséges lehet egy ügyeskezű virágkötő munkája.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2021 Decorcity. Minden jog fenntartva!