Téli esküvő

A házasulandó párok körében egyre divatosabbá kezd válni, esküvőjük téli megtartása. Ha szándékosan válasszuk mennyegzőnkre a téli évszakot, néhány fontos előnnyel is számolhatunk. Ilyen például a szolgáltatók könnyebb elérése, hiszen ilyenkor jellemzően sokkal kevesebb a foglalt dátum, nem ritkán az árak is kedvezőbbek a főszezonhoz viszonyítva.

Hogy igazán meghitt esküvői hangulatot tudjunk varázsolni a nagy napra, érdemes néhány dologra odafigyelnünk. Ilyen a kiválasztott rendezvény helyszín dekorációjának jellege és stílusa.

 

Míg kint röpködnek a mínuszok, és kis szerencsével a hó is esik, addig bent kellemes meleg vár minket és vendégeinket. Nem kell aggódnunk a túlzott meleg és gyakori légkondi hiány miatt.

A dekorációban legkedveltebb színek ilyenkor sok fehér mellett, az arany, ezüst, és kék árnyalatok, valamint a téli táj zöld elemei. A romantikus téli hangulat elérése érdekében meleg fehér fényfüzérek, és fényfüggönyök nagyon jól használhatóak. A fénydekorációs eszközökből előnyben részesülnek a fehér kábeles típusok, amik már alapból jól passzolnak a téli hangulathoz.

Bátran választhatunk az asztaldíszhez egy látványos fém virágállványt, amit körbevehetünk fém vagy üveg gyertyatartókkal. A gyertyatartók és mécsestartók fontos elemei a téli díszítésnek.

A virágdekorációba ajánlott becsempészni a téli termések közül is, például az aranyra és ezüstre festett tobozokból, cirokból és bogyós ágacskákból. Rengeteg apró kiegészítőből választhatunk, érdemes egyensúlyra törekedni, és vigyázni nehogy túl karácsonyi hangulatot árasszon a díszítés.

A téli esküvőkön belül egy külön vonalnak tekinthető a jégvarázs hangulat, ami az azonos című nagysikerű Disney rajzfilmek nyomán indult el.  A kedves történet mesevilág hangulatát sok tündöklő türkizkék, enyhe viola árnyalat, hideg fehér-kék vázafény, és falfestő fények használatával tudjuk megvalósítani.

Egy dologban biztosak lehetünk, ha a telet válasszuk a nagy napra, akkor vendégeinkkel együtt biztosan egyedi és maradandó élményben lesz részünk.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2021 Decorcity. Minden jog fenntartva!