top of page
Téli esküvő
menyasszony és vőlegény téli esküvő

A házasulandó párok körében egyre divatosabbá kezd válni, esküvőjük téli megtartása. Ha szándékosan válasszuk mennyegzőnkre a téli évszakot, néhány fontos előnnyel is számolhatunk. Ilyen például a szolgáltatók könnyebb elérése, hiszen ilyenkor jellemzően sokkal kevesebb a foglalt dátum, nem ritkán az árak is kedvezőbbek a főszezonhoz viszonyítva.

téli szertartás

Hogy igazán meghitt esküvői hangulatot tudjunk varázsolni a nagy napra, érdemes néhány dologra odafigyelnünk. Ilyen a kiválasztott rendezvény helyszín dekorációjának jellege és stílusa.

téli esküvő dekoráció
8.jpg
Anchor 1

Míg kint röpködnek a mínuszok, és kis szerencsével a hó is esik, addig bent kellemes meleg vár minket és vendégeinket. Nem kell aggódnunk a túlzott meleg és gyakori légkondi hiány miatt.

dfggdfgdfg.jpg
14.jpg
15.jpg

A dekorációban legkedveltebb színek ilyenkor sok fehér mellett, az arany, ezüst, és kék árnyalatok, valamint a téli táj zöld elemei. A romantikus téli hangulat elérése érdekében meleg fehér fényfüzérek, és fényfüggönyök nagyon jól használhatóak. A fénydekorációs eszközökből előnyben részesülnek a fehér kábeles típusok, amik már alapból jól passzolnak a téli hangulathoz.

11.jpg
gyöngy bross váza
esküvői szánkó havas táj
Winter-Wedding-Inspiration-Photos.jpg

Bátran választhatunk az asztaldíszhez egy látványos fém virágállványt, amit körbevehetünk fém vagy üveg gyertyatartókkal. A gyertyatartók és mécsestartók fontos elemei a téli díszítésnek.

A virágdekorációba ajánlott becsempészni a téli termések közül is, például az aranyra és ezüstre festett tobozokból, cirokból és bogyós ágacskákból. Rengeteg apró kiegészítőből választhatunk, érdemes egyensúlyra törekedni, és vigyázni nehogy túl karácsonyi hangulatot árasszon a díszítés.

frozen wedding
frozen wedding table.jpg
frozen esküvő asztal.jpg
bella-sera-bp-001-0032_edited.jpg

A téli esküvőkön belül egy külön vonalnak tekinthető a jégvarázs hangulat, ami az azonos című nagysikerű Disney rajzfilmek nyomán indult el.  A kedves történet mesevilág hangulatát sok tündöklő türkizkék, enyhe viola árnyalat, hideg fehér-kék vázafény, és falfestő fények használatával tudjuk megvalósítani.

Egy dologban biztosak lehetünk, ha a telet válasszuk a nagy napra, akkor vendégeinkkel együtt biztosan egyedi és maradandó élményben lesz részünk.

bottom of page