Púder esküvői dekoráció

A púder színvilágú dekorációk igazán romantikus hangulatot árasztanak, álomba illő, lágy megjelenés jellemzi ezt a stílust. Fehér, törtfehér, egyéb krém árnyalatok, de más pasztell színek is jól társíthatók hozzá.

Púder virágdekoráció

Ha púder színek, akkor romantika, és sok-sok virág. Persze diszkrétebben is elérhető a hatás. Virágdekorációk esetén szintén érdemes egyéb rózsaszínű virágokat is használni, melyek még jobban kiemelik a fő dekorációs színünket. A színvilág kedvelőinek ajánljuk figyelmébe a romantikus esküvői stílusról szóló cikkünket, ahol további információkat találhat.

púder dekortextil
romantikus gyertyafény
rózsaszirom dekor

Több esküvői stílusba is jól illeszkednek a púder színű dekorációs elemek, így a vintage, romantikus, és bármely elegáns stílusnál is tökéletes színválasztás.

Rózsaszín varázs

Többféle igazán szép színkombináció is működik ebben a stílusban. A klasszikus halvány rózsaszín és a babrózsaszín árnyalatok mellett kiegészítőként alkalmasak a fukszia és pink, magenta és erősebb árnyalatok. Gyönyörű színátmenetes megoldások születhetnek az ombre stílust használva, a púder színek árnyalatival játszva. lyen módon készülhetnek látványos virágfalak, selyemvirág asztaldíszek, textil dekorációk. Természetesen elmehetünk más irányokba is, jó párosítások a sötétkék, világoskék, pezsgő, krém árnyalatok is, melyek használatával még a stíluson belül tudunk maradni.  

Romantikus kültéri szertartás 

Több pontos is elválaszthatatlan a púder rózsaszín színvilág a romantikus hangulattól, de talán a leginkább ilyen témakör a ceremónia helyszíne, amit a finom, könnyű esésű dekorselyem, és muszlin anyagokkal dekorálva, valóban csodás dekorációkat készíthetünk. Az élővirág dekorációk mellett komoly szerephez jutnak a selyemvirágok is, melyek időtálló módon, gyakorlatilag megkülönböztethetetlen módon dekorálnak. Használjunk boldogságkaput az esketés helyszínén, nagyon meghitt kellék, és kiválló fotóháttér is egyben.

Rózsaszín tortacsodák

Kétségtelen az esküvő egyik fénypontja a menyasszonyi torta, mely ha rózsazsín színvilágban képzeljük el a nagy napot, úgy igazán elbűvölőnek ígérkezik. Egy romantikus díszítésű torta virágmotívumokat tartalmaz, mely a hagyományos cukor és marcipán alapú virágdíszítések mellett megannyi újszerű, lélegzetelállító technikával is  készülhet. A púder színárnyalatok közötti átmenettel(ombre) is érdemes számolnunk, igen látványos tortadíszítések készülhetnek így.

púder kézi csipke
ombre torta

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2021 Decorcity. Minden jog fenntartva!