Ombre stílusú esküvői dekoráció

Az ombre ma már önálló stílusként is működik és értelmezhető, de alapvetően egy kiegészítő technikából forrta ki magát, mely szinte bármely esküvői stílus esetén alkalmazható. Látványos és egyedi megjelenést biztosít, legyen szó egy fotófalról, dekorációs kiegészítőről vagy akár a menyasszonyi tortáról. Izgalmassá képes tenni bármely dekorációt.

A vendégasztalok dekorációjánál több kiváló lehetőség is kínálkozik, hogy megfelelve a stílusnak felejthetetlen díszítésünk legyen. Egyszerű megoldás, amikor a vázákban a választott színünknek megfelelően színátmenetes virágcsokrok kerülnek, de már néhány szálas formában is működik a dolog. Játszhatunk a szalvétákkal, az ültetőkártyákkal, köszönetajándékokkal, különböző szórható termékekkel, de készülhetnek ombre stílusban menükártyáink, asztalszámaink.

Háttérdekoráció: Textil dekorációnál is izgalmas hatást kelt, ha az esküvőnk alapszínéül szolgáló szín több árnyalatát is alkalmazzuk a dekorációban. Itt azért nincs olyan könnyű dolgunk, hiszen ha nem áll rendelkezésünkre egy azonos tónusú szín több árnyalata, úgy a kisebb átmenetek kényelmetlen erőlködés hatását kelthetik, így inkább tanácsos nagyobb ugrásokat tenni. Mondjuk az adott szín egy egészen erős árnyalatát egy világosabbal és egy egész halvány vagy fehér szín kombinálásával.

Szintén látványos színátmenetes dekorációk születhetnek papírvirágokból vagy selyemvirágokból.

 

Csodás fotóhátterek vagy akár az esketés háttere és készülhet színátmeneten alapuló függesztett szirmokból. Itt lehetünk bátrabbak is, hiszen a textil dekorációval ellentétben itt nem egybefüggő nagyobb felületeket kombinálása a cél, hanem amolyan mozaikszerű apróbb színpamacsok követik egymást az erősebb árnyalattól egyre világosabb árnyalatokig, vagy éppen fordítva.

Maradva a színes szirmoknál, a szertartáshoz vezető úton a klasszikus szőnyeges megoldások helyett nagyon ütős megoldás lehet a színátmenetes élő vagy selyemvirágszirmokból készített „szőnyeg”

A menyasszonyi ruha az esküvő ékköve. Ma már nagy választékban, sokféle fazonban elérhetők ombre stílusú ruhák. Ha ilyet választunk, garantáltan felejthetetlenek leszünk a nagy napon. Tovább fokozhatjuk ha a választott hajviseletünk is hordozza ezen stílusjegyeket, mondjuk egy színátmenetes festés formályában.

Menyasszonyi torta: Az esküvő egyik nagy érdeklődésre számot tartó eleme, mely jó lehetőséget ad arra, hogy igazán emlékezetes legyen a vendégek számára. Nem mellesleg igazán étvágygerjesztő, szemet gyönyörködtető megoldások léteznek. A torta mellett egyéb desszertek esetén is belevihetjük ezt a játékosságot

Üdítő megoldás a stílushoz hű koktélok és limonádék kínálásak a vendégváráskor, amely biztosan elnyeri a násznép tetszését.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2021 Decorcity. Minden jog fenntartva!