top of page

LED Fények - esküvői fénydekorációk

Fényfüggöny, fényfüzér, lampionvilágítások.

Ha van kiegészítő ami igazánlátványosan

dekorál mégis egyszerű a használata,

azok a fénydekorációs kellékek.

Legyen szó egy esküvői főasztal hátteréről,

egy lépcsőfeljáró hangulatos megvilágításáról

vagy céges rendezvény mennyezeti dekorjáról.

Cégünk nagy választékban kínálja ezeket.

Minden fénydekorációs kellékünk LED-es,

így ezek nem melegednek régebbi izzós társaikkal szemben. Ezen termékeink fehér kábelesek. Kínálatunkban megtalálhatóak: esküvői fényfüzérek, fényfüggönyök melegfehér és hideg fehér színekben, fényhálók, lampion világítás, váza világítások, mindezek különböző méretben. 

esküvői fényháttér

A legtöbb esküvői stílusba jól illeszkednek a mindig nagy sikert arató fénydekorációs eszközök. Használatuk nem igényel különösebb szaktudást, betartva természetesen az alapvető biztonsági igényeket.  Led fénydekorációk bérlése esetén minden fontos tudnivalóval allátjuk bérléőinket.

Jelentős raktárkészletünknek köszönhetően nagyobb céges rendezvéáynek fénytechnikai igényeit is képesek vagyunk kielégíteni.

A legtöbb fénydekorációs kellékünk toldható és bővíthető, így a megviláítandó felület méretének csak a képzelet szab határt az alapvető technikai feltételek mellett.

Alapvetően a fényérztetet meghatározó fényhőmérsékleti tényezőt 2 nagyobb csoportba soroljuk leegyszerűsítve.

Melegfehér fény:

A hagyoményos izzós fényforrások inkább sárgás fényét, a "gyertyalánghoz" hasonló fényt utánozza, csak led-es technológiával, vagyis jóval időtállóbb módon, megbízhatóbb, biztonságosabb formában.

Hidegfehér/jégfehér:

Jégfehér vagyis enyhén kékes árnyalatú, inkább a csillagok fényére emlékeztető színű fényforrás jelent.

A leginkább univerzálisan használható fénydekorációs eszköz a fényfüzér, mely használható oszlopokon, mennyezetek dekorációjánál, de főasztal frontjánál és akár a háttérben is jól aklalmazható, szinte bármi kiváltható vele.

Fényfüggöny bérlése esetén gyakran nincs a helyszínen alkamatos rögzítési pont, ezért kínálunk fényfüggöny állványt szintén kölcsönzésre. Az állvány könnyen használható, tetszés szerinti méretre alakítható, teleszkópos kivitelű állvány.

Tipp: Önmagukabn is látványos dekorációs kellékek a különböző fények, de akárhol is alklamazzuk őket, amennyeiben némi textilt is használunk előttük(pl. fényfüggöny esetén a főasztal hátterében) vagy fényfüzér hasznáélatakor egy mennyezet dekorációjánál, úgy még látványosabb eredményt érhetünk el. A textíliák megtörik a ledes pontfényeket, és tovább emelik a dekoráció színvonalát.

bottom of page