Kék esküvői dekoráció

Kék, türkizkék, tengerészkék esküvői dekoráció

Címkék:     sötétkék   türkizkék

Alapvetően hideg, hűvösebb szín, melyet használva rendkívül elegáns, előkelő stílusú dekorációk készülhetnek. Nem csak a téli esküvők kedvelt színei ezek, melyről egy korábbi cikkünkben olvashat bővebben, hanem nyáron is népszerű, üde választás ez a megszokott esküvői színvilágok mellett.

A kék színek egyéb kevert árnyalatai is kedveltek, így a türkizkék, és az egészen halvány, már pasztellesnek mondható égkék, vagy babakék, és persze a nagyon divatos "navy blue" vagyis a sötétkék esküvői dekorációk. Bármelyeiket is válasszuk, fehéret, tört fehéret, krém színeket bátran használhatunk melléjük.

Meghívó, ültetetési rend

A kék esküvők kedvelő több szempontból is szerencsések, hiszen a dekorációs szín jól körülhatárolhatósága miatt, bátran használhatjuk a dekoráción kívül szinte mindenhol. Az esküvői meghívó és ültetési rend, valamint ültetőkártyák összhangját is át kell, hogy hassa ez a színvilág. De a legapróbb kiegészítőkön túl az ételek dekorációjáig szinte mindenhol megjelenhet, nem beszélve a menyasszonyi ruháról, a vőlegény öltönyéről, ahol ma már szintén jókora kínálatból válogathatunk. 

 

Menyasszonyi csokor, virágdekoráció

Virág terén szintén nagy választék áll rendelkezésre, de talán a legkedveltebbek a hortenzia, amely nagyon jól áll ennek a színvilágnak, használatával egyszerűen készíthetünk saját kezűleg is csodás asztaldíszeket.

Kötelező fénydekorációk, téli hangulat

A különböző fénydekorációs kellékek nagyon ajánlottak ennél a színvilágnál, amit érdemes azonban megfontolnunk, hogy a kimondottan kék színű led-es fények mellett egy kicsit diszkrétebb választás a hideg fehér fényű fényfüzérek, fényfüggöny használata, de kerülhetnek vázákba és lampionokba is.

Világoskék, babakék, égkék, tiffany kék

Ebben a kategóriában sokféle árnyalat van, és mégtöbb elnevezés rájuk. Egy viszont közös bennük mégpedig, hogy mindegyikük egy igazán lágy, visszafogottabb arca a kéknek.

 

Türkizkék színvilág, tengerparti hatás

Izgalmas változata a kéknek, egy picit zöldbe hajló, vidámabb stílusú, kicsit mesébeillő, kicsit romantikus. A türkiz dekorációk a téli esküvők mellett nagyon kedveltek a tengerparti témájú dekorációknál is.

 

Sötétkék avagy tengerészkék stílus

Többféle néven ismerjük, nagyon népszerű színválasztás manapság. A sötétkék színekhez jól passzolnak a szintén sötét bordó vagy burgundy színek, a rusztikus kellékek, így a csipke, a juta szalag, hajókötél, és a fa anyagú díszítő elemek. A tengerparti vagy hajós tematikájú esküvők szintén inkább az erősebb kék árnyalatokkal dekorálnak. Vidám vonulat a stíluson belül a tengerész csíkos téma.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2021 Decorcity. Minden jog fenntartva!