Termékcsoportok

Festőállvány bérlés

Fa ültetési rend tartó állvány

Festőállványaink kiválló tartóeszközök a különböző kalligráfiás irányító és köszöntőtábláknak, melyek szintén rendelhetők nálunk nagy választékú standard kivitelben, de egyedi gyártásban is. Leggyakrabban ültetési rend tartóként használatos, de praktikus kellék lehet programtábla, köszöntőtábla, illetve bármilyen interaktív játék tartó állványakánt is.(pl.: ujjlenyomat fa, bedobós szívecskés elmék)

Alapvetően rusztikus, vintage kellék, de mivel inkább funcionális, mint dekorációs célú, így szinte bármilyen esküvői dekoráció esetén könnyen beillesztehtő, és hasznos kellék. Többféle ültetési rend tartó állványt is kínálunk, melyekből kiválaszthatja az esküvő dekorációjához leginkább passzoló kivitelt.

Érdemes dekorálni élő vagy selyemvirággal, textil, dekorselyem dekorációval, hangolni az esküvő témájához.

Tipp: Ültetési rend készítése egyébként mindenképp ajánlott, hiszen nagyban megkönnyíti a vendégek ültetését. Ettől el lehet tekinteki a kisebb létszú 40-80fős rendezvények esetém, ahol az ültetőkártyák is elegendőek az asztalon, és rövid keresés után is megtalálják a helyüket a vendégek. Talán egy gondolatot érdemel, hogy nem csak praktikai szerepe van az ültetési rendnek, hanem bizony nagyban emeli a rendezvény fényét, ha a vendég már a megérkezést követően "ilyen módon is meg van szólítva"

Bérlés módja: Csak személyesen átvétellel bérelhető, sajnso a méretei miatt a szállítás nem kivitelezhető Síkban összecsukható, személyautóval szállítható a legtöbb festőállványunk.

Kapcsolódó termékek, melyek hasznosak lehetnek, ha éppen itt nézelődsz!