top of page

Elegáns esküvő és dekoráció

Címkék:   asztaldekoráció

elegant-wedding-900x601.jpg
Tate-House-North-Georgia-Wedding-Rachel-

Az elegáns stílusban megvalósult esküvők közös alapélménye, hogy már a kiválasztásnál koncertált a megfelelő alap adottságokra, így helyszín kül és beltereire, a szertartás helyszínére, mindezeken túlmenően fontos a vendéglátás módja, és persze az ételek is, nem beszélve a menyasszony és a vőlegény álltal viselt ruhákig. Nem célja a kimondott fényűzés, inkább minőségi, mint mennyiségi alapokon dolgozik, éz ezt is sugározza, úgy egy rendhagyóbb asztalelrendezés vagy egy látványosabb virágállvány használata álltal.

Elegáns, stílusos helyszínek

Érdemes már a helyszín kiválasztásánál is a lehetőségekhez mért legalkalmasabb adottságokkal rendelkezőt választanunk. Ilyenek lehetnek a kastélyok, kúriák, melyekből szerencsénkre igen jól állunk, továbbá villák, ill. kisebb nagyobb szállodák rendezvénytermei, és persze a kimondottan rendezvényhelyszín céljából épült létesítmények. Itt már kissé vegyes a felhozatal, főként a stílusok terén, de azért de ha időben kezdjük el a keresgélést, mindig találhatunk megfelelőt. Óriási előny, ha adott a helyszínen egy szépen gondozott park, vagy kert amit vendégeink felfedezhetnek, egyben tökéletes ceremónia helyszín is, nem szólván a kínálkozó egyéb dekorációs lehetőségekről. Itt sokszor kiváló fotózási helyszíenk is adódnak.

Fénydekoráció
vidéki kúria
pomopás kastély
hotel rendezvényterem
modern elegancia
elegáns redezvényközpont
Anchor 1
Némi fénydekoráció itt sem árt

Eltekintve azon esetektől ahol a helyszínen látványos csillárok, világító testek, fénytechnika adott, ott nagyon jól illeszkednek a stílusba különböző fénydekorációs kellékek. A főasztal mögött fényfüggöny, a mennyezeten fényfüzérek, és az asztalokon vázavilágítások meleg fehér, és hideg fehér színben egyaránt használhatóak. Ajánlott mindenképp a fehér kábeles rendezvény kivitelű eszközöket használni. A vázavilágítás egy ritkábban használt különlegesen szép és izgalmas dolog, feldobja az asztaldekorációt és bármilyen színre beállítható.

unnamed (3).jpg
bdae36368ace1a263372d748a3f99ef1.jpg
xiywi-wedding-setup-0137-hor-feat.jpg
asztaldekor
Asztaldekoráció

Az asztaldekorációt is érdemes kicsit korábbról megközelíteni, egy igazán elegáns dekoráció tulajdonképpen már a terítésnél kezdődik. A legszebb, ha minőségi damaszt abroszok kerülnek az asztalokra és textil szalvétát használunk. Ezen az útirányon továbbhaladva a szép porcelánokra és evőeszközökre is fordítsunk figyelmet. Nos ezen a ponton ismét érezhető talán a lényeg és végeredményben szükségtelenné válik a túldíszítettség, ebben az esetben inkább ne tegyük, amennyit viszont dekorálunk azt határozottan tegyük!

xx.jpg
x.jpg
8fd9ad0ed57a409f6385286a46bb85a7.jpg

Legyünk bátrak, választhatunk nagy méretű arany, ezüst vagy rosegold fém virágállványt, magas martinis, vagy egyszálas vázát. Használhatunk kör alakú és szögletes tükröket is a vázák és állványok alá, de természetesen diszkrétebb, kisebb méretű díszeket használva is igazán alkalomhoz illővé tehetjük a vendégasztalokat. Használhatunk továbbá fém gyertyatartókat, formában passzoló mécsestartóakat, ezekkel viszont már csínnyán kell bánnunk, mert könnyen áteshet a dolog, amit pedig szeretnénk elekerülni. A virág dekoráció jellemzően látványos, de letisztult, egyszerű és kevesebb színes virágot használ. Több ilyen virágállvány típust is kínálunk, melyeket itt tekintheti meg.

modern elegancia
fém virágállvány
magas váza
Jól megválasztott ceremónia helyszín

A szertartás helyszínét fehér textíliadekoráció és inkább fehér, legalábbis túlnyomó részt fehér, törtfehér, krém színekben pompázó virágdekoráció alkotja. Az elegáns esketés dekorja kerüli a habos-babos, vibráló, túlzottan romantikus, álombaillő megoldásokat, itt egyértelműen egy visszafogottabb elegancia a cél. Az nagy pillanatok helyére vezető úton ajánlott a fehér vagy krém minőségi bevonuló szőnyeg, ami már önmagában rangot ad az események.

elegáns ceremónia
szertartás elegancia
bottom of page