Barna esküvői dekoráció

A barna alapszínek éppúgy részei lehetnek egy elegáns, mint egy vintage esküvői dekorációnak. Az esküvői kellékek kínálatában sokféle barna kiegészítő elem elérhető. Sokak válasszák ezt a szín a világos árnyalatoktól egészen a sötét csoki barnáig. Ezeket a színeket érdemes lehet kombinálni is. Egy sötétebb alapszín vagy vezető szín mellé választhatunk egy világosabb árnyalatot, vele izgalmasabbé téve az alapkoncepciót. A barokk stílusú dekorációt kedvelők elgondolkodhatnak egy csokibarna indamintás organza választásában is, ami akár asztali futóként is használható.

Barna virágdekoráció? Szárazvirág, őszi színekben.

Kedveltek a különböző szárazvirágokból, termésekből készült krém és barna színekben pompázó menyasszonyi csokrok és asztaldekorációk. Izgalmasabbá tehetjük, ha egy csipetnyi szín is kerül a csokorba, inkább türkizes vagy mályvás árnyalatú festett lagurus, búzaszál, fénymag stb. formályában.

A ceremónia helyszínén a jellemzően rendelkezésre álló bordó színű helyett, inkább használjunk egy törtfehér vagy krém bevonuló szőnyeget, amire drapp, barna műszirmot is szórhatunk. A szőnyeget, ha minőséget szeretnénk, mindenképp bérelni érdemes.

Helyszín választás, vintage, rusztikus jegyek
 

helyszínválasztáskor már félig nyert ügyünk lehet, ha fa belső felületekkel, fa borítással, fából készült gerendás mennyezettel rendelkező helyszínt találunk. A természetes kő, sziklahatású burkolatok is nagyon kedvezőek, ezekre az alap adottságokra építkezve, továbbfejlesztve rusztikus elemekkel, melyekről korábbi cikkünkben olvashat, esetlen némi vintage hatással pompás helyszt varázsolhatunk. Az apróbb kiegészítők, szalvéták, mécsesek, ültetőkártyák esetében báétran jáétszatunk az említett stílusjegyekkel.

Mennyezeti dekorációban keverhetjük bátran a törtfehér, krém, bézs dekorációs anyagokkal, amit természetesen a virágdekorációban is megvalósíthatunk. Bensőséges, meleg érzetű színekről lévén szó, inkább a meleg fényű fény dekorációkat ajánlott választani, és ha van rá lehetőségünk akkor valamilyen természetes vagy annak tűnő fényforrás formályában, így ez jól fog passzolni a csupa természetes alapanyagú dekorációnkhoz.

Narancs, okkersárga, barna színharmónia

A csoki és barna dekorációk kedvelt színpárosítása a narancs, rókavörös illetve okkersárga színek, melyek különösen jól mőködnek együtt, őszies hangulatot kölcsönözve,

Csokoládé, és fánk desszertek

Ha már barna szín az alapkoncepció, akkor nem kell sokat gondolkodnunk azon, hogy milyen deszertekkel kedveskedjünk a násznépnek. Talán nem túlzás, hogy a csokoládé valamilyen formálya  legtöbbünk kedvence, így bátran éljünk ezzel. Népszerű esküvői desszert a fánkfal, a karamellás nyalókák, de az újdonságok mellett biztos siker továbbra is egy jó minőségű sacher torta is. Itt biztosan nem foghatunk mellé.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2021 Decorcity. Minden jog fenntartva!