top of page

Barna esküvői dekoráció

barna színek
barna koszorúslányok
barna magassarkú

A barna alapszínek éppúgy részei lehetnek egy elegáns, mint egy vintage esküvői dekorációnak. Az esküvői kellékek kínálatában sokféle barna kiegészítő elem elérhető. Sokak válasszák ezt a szín a világos árnyalatoktól egészen a sötét csoki barnáig. Ezeket a színeket érdemes lehet kombinálni is. Egy sötétebb alapszín vagy vezető szín mellé választhatunk egy világosabb árnyalatot, vele izgalmasabbé téve az alapkoncepciót. A barokk stílusú dekorációt kedvelők elgondolkodhatnak egy csokibarna indamintás organza választásában is, ami akár asztali futóként is használható.

Barna virágdekoráció? Szárazvirág, őszi színekben.

Kedveltek a különböző szárazvirágokból, termésekből készült krém és barna színekben pompázó menyasszonyi csokrok és asztaldekorációk. Izgalmasabbá tehetjük, ha egy csipetnyi szín is kerül a csokorba, inkább türkizes vagy mályvás árnyalatú festett lagurus, búzaszál, fénymag stb. formályában.

őszi csokor
izgalmas színek
szárazvirág

A ceremónia helyszínén a jellemzően rendelkezésre álló bordó színű helyett, inkább használjunk egy törtfehér vagy krém bevonuló szőnyeget, amire drapp, barna műszirmot is szórhatunk. A szőnyeget, ha minőséget szeretnénk, mindenképp bérelni érdemes.

Helyszín választás, vintage, rusztikus jegyek
Anchor 1

helyszínválasztáskor már félig nyert ügyünk lehet, ha fa belső felületekkel, fa borítással, fából készült gerendás mennyezettel rendelkező helyszínt találunk. A természetes kő, sziklahatású burkolatok is nagyon kedvezőek, ezekre az alap adottságokra építkezve, továbbfejlesztve rusztikus elemekkel, melyekről korábbi cikkünkben olvashat, esetlen némi vintage hatással pompás helyszt varázsolhatunk. Az apróbb kiegészítők, szalvéták, mécsesek, ültetőkártyák esetében báétran jáétszatunk az említett stílusjegyekkel.

Mennyezeti dekorációban keverhetjük bátran a törtfehér, krém, bézs dekorációs anyagokkal, amit természetesen a virágdekorációban is megvalósíthatunk. Bensőséges, meleg érzetű színekről lévén szó, inkább a meleg fényű fény dekorációkat ajánlott választani, és ha van rá lehetőségünk akkor valamilyen természetes vagy annak tűnő fényforrás formályában, így ez jól fog passzolni a csupa természetes alapanyagú dekorációnkhoz.

barna16.jpg
barna5.jpg
barna12.jpg

Narancs, okkersárga, barna színharmónia

A csoki és barna dekorációk kedvelt színpárosítása a narancs, rókavörös illetve okkersárga színek, melyek különösen jól mőködnek együtt, őszies hangulatot kölcsönözve,

fa szerkezetes helyszín
fa asztalszám
narancs virágdísz
Csokoládé, és fánk desszertek

Ha már barna szín az alapkoncepció, akkor nem kell sokat gondolkodnunk azon, hogy milyen deszertekkel kedveskedjünk a násznépnek. Talán nem túlzás, hogy a csokoládé valamilyen formálya  legtöbbünk kedvence, így bátran éljünk ezzel. Népszerű esküvői desszert a fánkfal, a karamellás nyalókák, de az újdonságok mellett biztos siker továbbra is egy jó minőségű sacher torta is. Itt biztosan nem foghatunk mellé.

fánkfal
barna nyalóka
menyasszonyi torta
cappuchino torta
bottom of page