top of page

Termékcsoportok

Asztalterítő, abrosz bérlés

Esküvői abrosz, körabrosz, táblaabrosz, asztal terítő bérlés

masni színválaszték
Meghívó
catering textil ikon.jpg

Esküvők, egyéb rendezvények alap kellékeként többféle anyagban és színben kínálunk a terítéshez szükséges textíliákat. Kínálatunkban elérhető: fehér tábla abrosz, kör alakú abrosz, spandex könyöklőhuzat.

Mosodai hátterünknek köszönhetően használatrakész állapotban adjuk át az abroszokat. Catering textíliáink többfajta anyaban is elérhetők: a normál felhasználás mellett prémium anyagú abroszok is bérelhetőek. Asztalterítő bérlés esetén fontos tudnivaló, hogy a megadott méretek 1-2 cm eltéréssel értendőek, hiszen a tisztítás végett ezek mérete némiképp mozoghat. Amennyiben bizonytalan a rendezvényéhez felhasználandó asztalterítő mennyisége végett, úgy kollégánk szívesen segít Önnek ezt megbecsülni. Az egészen pontos mennyiséget nem szükséges tudni a foglaláskor, ezen termékeink jellemzően nagyobb mennysiégben állnak rendelkezésre, ezeket jellemzően az átvétel előt 1-2 nappal is ráérünk pontosítani.

Standard tábla abroszok alap mérete: ~220cm x 130cm

Körabroszok átmérője: ~275cm

Az esküvői tábla és körabrosz többféle anyagból készültek. A standard minőségű abrosz anyaga a napszövet, mely a legszélesebb körben használatos rendezvényeken, fogadásokon, nyugodtan mondhatjuk, hogy minden igényt kielégít normál felhasználás mellett. A damaszt vagy prémium minőségű abroszaink pedig kimagasló minőséget képviselnek, ezen éttermi textíliák már alkalmasak akár a legkomolyabb színvonalú fogadások, vendéglátással egybekötött események felterítésére is.

Asztalterítő kölcsönzésnél a legfontosabb szempontok, az abroszok tisztasága, és vasaltsága, melyeket Igyekszünk a legjobb ár/érték arány mellett biztosítani. Természetesen az terítők hajtott formában kerülnek átadásra, így hajtásnyomok lehetnek rajtuk, melyek, amennyiben zavaróan, úgy közvetlenül a terítés előtt kézi vasalóval vasalhatóak, de azért fontos hozzátenni, erre nagyon ritkán kerül sor, hiszen a terítés során szinte teljesen kitakarásra kerülnek a hajtások nyomai.

esküvői körabrosz fehér
fehér asztal terítő
bottom of page