Klasszikus

Vintage

Romantikus

Modern

Geometrikus

Hagyományos, elegáns esküvői kellékek.

Vintage és rusztikus kellékeinket találja itt. Fa, vas, üveg.

Modern formák, geometrikus voalvezetés, fény minden mennyiségben.

Romantikus kiegészítők a meghitt esküvőhüz.

Szerezzen ötleteket esküvői írásiankból, ahol dekoratőr, virágos kollégák írásait olvashatja.
Ötlettár
 
Ötletek, cikkek, tanácsok...
 
Esküvői dekor
Ötletek, cikkek

Ezt nem szabad kitörölni, ez alapján megy az analitika.

Ötlettár
Esküvői dekor
 
Ötletek, cikkek, tanácsok...
 

 

 

Köszönjük, hogy elolvasta sorainkat, és ha tetszett hát tartsa meg ezt a jó szokását! Kövessen minket közösségi felületünkön, így értesül majd az aktuálisan megjelenő írásainkról, cikkeinkről, újonnan érkező termékeinkről.

Üdvözlettel, Decorcity csapata

4_edited.jpg

Dekoráció bérlés

Ötlettár
 
Ötletek, cikkek, tanácsok...
 
Esküvői dekor

Bérlés vagy dekoratőr? Esetleg mindkettő?

 

Írásaink igyekeznek segítséget nyújtani azok számára, akik esküvőjük dekorációját tervezgetik, ötletgyűjtés fázisában járnak, vagy csak egyszerűen szeretnek olvasgatni a témában.

 

2.)

Saját kezűleg? Vagy dekoratőr által? Esetleg kicsit mindkettő?

 

Fontos leszögezni elöljáróban, hogy nem célunk kiemelni egyik megoldást sem a másik ellenében, itt a nézőpontok feltárásáról lesz szó.

 

A mérleg mindkét oldalára kerülnek fontos tudni és elfogadni valók, hiszen mint minden más, ez a téma is megközelíthető sokféle szempontól.

 

Amennyiben magunk szeretnénk készíteni a dekorációt teljes egészében vagy csak részben, úgy azzal bizony foglalkozni, -gondolkodnivalónk is akad majd mind technikai, mind stílus oldalról nézve. Viszont jelentősen olcsóbban kivitelezhető, és talán nem túlzás azt mondani, hogy igazán sajáttá válik ezáltal a dekoráció, hiszen minden részében benne lesz a munkánk. Egy két ügyeskezű, segítőkész barát-barátnővel felvértezve pedig jó buli, és valóban felejthetetlen élmény válhat belőle.

 

Amennyiben teljes egészében szakemberre, vagyis esküvői dekorációk készítésében jártas dekoratőrre bízzuk, úgy bizonyosan szép, az elképzelésnek megfelelő végeredményt kaphatunk majd. A dekoráció ebben az esetben elérhet olyan összetettséget és színvonalat is melyet saját kezűleg nem, vagy legalább is igen nehezen érhetnénk el. Ennek viszont természetesen ára van. Ez érhető is, hiszen itt gyakran évtizedes tapasztalat kerül a munkába, és akik ezt "életvitel" szerűen végzik, Ők érthető okokból egy bizonyos árszint mellett szolgáltatják ezt.
 

 

Amit érdemes tudni..

 

Vannak területei a dekorációnak, ahol mindenképp szükséges lehet egy profi segítsége egy összetettebb dekoráció eléréséhez. Ilyen témakör a virágdekoráció. Hiszen ellentétben a dekoráció többi elemével itt, hacsak nem kimondottan egy egyszerűbb, elegáns megoldást szeretnénk, úgy szükség lesz egy virágos kolléga hozzáértésére.

Az igényes virágos szakember, ismerve az alapkoncepciót, az elképzelt színvilágot, kicsit talán a megrendelőt is megismerve képes egységet teremteni a dekoráció egyéb elemei és a virágdekor között. Ilyenkor további segítségünkre lehet, hogy gyakran kész ötletekkel, a már korábban megvalósult virágdekorációk referencia anyagait megtekintve megbízható képet kaphatunk arról, hogy mire számíthatunk.

 

Ez imént leért megoldás természetesen nem von le semmit az akár sajátkezűleg is könnyen kivitelezhető "pár szálas" virágdekoráció előnyeiből, hiszen igen elegáns összeállításokat lehet ily módon megvalósítani, egy-egy szép vázatípus kiválasztásával. A kevesebb néha több elv tehát minden további nélkül működőképes.

 

 

 

Dekoráció & rendezvény kellék bérlés

Sajátkezű dekoráció elkészítéséhez minden szükséges alapkelléket biztosítunk.

Esküvői stílusok

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2020 Decorcity. Minden jog fenntartva!