top of page

Komplett esküvői dekoráció kivitelezéssel

Amennyiben szeretné, szívesen vállaljuk esküvője dekorációjának elkészítését. Ilyenkor minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, amely figyelmebe veszi helyszín távolságát, szükség esetén a helyszín előzetes megtekintését. Árajánlatunk tartalmazza a helyszínre való kiszállást, a dekoráció elkészítését, majd a lebontást és elszállítást is.

Árajánlatkérési szándék esetén érdemes egy emailben megküldeni a legfontosabb paramétereket, melyek a következők:

- a rendezvény dátuma és helyszíne.

- a várható vendéglétszám.

- a várható dekorációs igények megjelölése. Pl.: székdekoráció, háttérdekoráció, asztaldekoráció, főasztal dekorációja, mennyezeti dekoráció, eskető helyszín dekorácója, kültéri dekor, virágdekoráció, illetve bármely fontosabb igény, amivel kapcsolatban úgy érzik számolnunk érdemes az árajánlat elkészítésekor.

-email, és telefonos elérhetőség, név.

Ez a kapcsolatfelvétel egy előzetes közelítése az elképzeléseknek, a pontosítás, egyéb ötletek, részletek később is kialalakulhatnak, melyekről kollégánk telefonon, emailben és adott esetben személyesen egyeztet a megrendelővel.

Az árajánlatkérésnek, készítésnek nincs díja.

 

Megrendelés esetén csapatunk rugalmasan igazodik a helyszín adta lehetőségekhez, egyeztet a helyszínnel a dekoráció elkészítésének és lebontásának idejéről.

bottom of page