Hogyan kezdjek hozzá?

Frissítve: ápr 16

Mik a fontos szempontok? Összegyűjtöttük mi mindent érdemes fontolóra venni. Segítünk eligazodni egy esküvő dekorációjának alkotóelemei között.Ma már rendkívül kényelmesen lehet inspirálódni a témakörben. Végtelen mennyiségű fotó érhető el az interneten esküvői dekoráció témakörben. Először is érdemes időt szánni rá. Mi azt tanácsolnánk, hogy minél több fotóanyagot érdemes megtekinteni a témakörben, és előbb utóbb lesznek olyan részletek, amik megfognak minket, megoldások melyeket el tudnánk képzeli a saját esküvőnkön is, vagyis formálódni kezd az elképzelésünk. A jellemző egyébként inkább az, hogy jó pár elképzelésünk lesz és már-már inkább szelektálni kell a későbbiekben.A szakma időközben névvel is ellátja a jellemző esküvői stílusirányzatokat, témákat. Ez a segítségünkre lehet, hiszen ha egy-egy ilyen stílus úgy fest, hogy közel áll hozzánk, úgy igen egyszerű leszűkíteni a még mindig tetemes információáradatot. A teljesség igénye nélkül ilyen irányzatok manapság a vintage, a rusztikus, a modern, a geometrikus, a greenery, a romantikus, nem beszélve a tematikus esküvőkről..


Persze mindenre van már szinte megoldás, de azért fontos figyelembe vennünk a helyszín adta lehetőségeket, sajátosságokat is.

A legfőbb területek melyek meghatározzák az esküvői dekorációt:

-A vendégtér(terem)dekorációja:

-székek dekorációja

-asztaldekoráció

-mennyezet

-főasztal háttere

-főasztal

-egyéb helyek(pl.: fotósarok, bejárat..)


-Eskető helyszín dekorációja

-a bevonulás útvonala

-maga az eskető

-templom dekorációja

További írásainkban egyenként is igyekszünk majd szemügyre venni a legfontosabb dekorációs helyszíneket.

Köszönjük, hogy elolvasta sorainkat, és ha tetszett hát tartsa meg ezt a jó szokását! Kövessen minket közösségi felületünkön, így értesül majd az aktuálisan megjelenő írásainkról, cikkeinkről, újonnan érkező termékeinkről.

Üdvözlettel, Decorcity csapata

#bloggingtips #WixBlog56 megtekintés

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2020 Decorcity. Minden jog fenntartva!