Esküvői asztaldekoráció

A vendégasztalok dekorációja egy kiemelt terület, ami nagyban hozzájárul a dekoráció összképéhez. Attól függően, hogy körasztaloknál vagy táblaasztaloknál foglalnak helyet majd a vendégeink, más-más formájú és méretű dekorációs kiegészítőkben érdemes gondolkodnunk. Ajánlott mindenképp egy fő dekorációs elemet meghatározni, melyet kiegészíthetünk így mégjobban kiemelhetünk apróbb kellékekkel. Élővirág és örökvirág dekorációnál is fontos elem a jól megválasztott stílsuba illő váza, egyéb virágállvány típus, kalitka, geometrikus fém állvány. Említésre méltó szerepe van a fénydekorációknak is, fényfüzérek, vázavilágítások, mécsesek egyaránt feldobják az asztaldekort, és elnyerik a násznép tetszését. Természetesen az aprótermékekkel, színes kavicsokkal, virágszirommal, különböző szórótermékekkel szinték kiegészíthető a dekorációnk.

A dekorációs eszközök mellett alapkellékek is bérelhetők, melyek nélkülözhetetlen hozzávalói bármilyen rendezvénynek. Így bérelhetők esküvői abroszok, terítők, körabroszok, asztalszoknyák, textil szalvéták, asztalfutók. Ültetőkártyák, menükártyák, asztalszámok, illetve instrukiós kártyák többféle stílusban és egyedi gyártásban is rendelhetők nálunk.

Váza és virágállvány készletünket folyamatosan bővítjük, igyekszünk követni az aktuális trendeket.

Dekorációs anyagok, kellékek bérbeadása, rendezvény kellék bérbeadás, esküvői dekorációk készítése, egyedi gyártású dekorációs kiegészítők

2373 Dabas, Örkényi út 18.

dekoracioberles@gmail.com

06-20/262-8401, 06-20/389-3459

  • Facebook

© 2020 Decorcity. Minden jog fenntartva!